fbpx
Сьогодні
11:43 01 Кві 2024

В останній день березня у столиці зафіксували два температурні рекорди

Фото: ТСН.ua

У неділю, 31 березня, у Києві зафіксували рекорд максимальної температури повітря і рекордну середньодобову температуру повітря.

Про це у Фейсбуці повідомляє Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського, пише Рубрика.

За даними спостережень метеостанції обсерваторії, 31 березня у столиці максимальна температура повітря досягла 25,3°С, що на 2,9°С вище попереднього рекордного показника для цього дня 1968 року.

Середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 16,9°С, що перевищило попередній рекордний показник 1968 року на 1,6°С.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, пил із Сахари вже поширився на більшу частину України, він може бути шкідливим для людей із вразливим імунітетом.

"Хвиля тепла із західного Середземномор'я, яка принесла до нас аномально високі температури повітря останніми днями, захопила ще пил із Сахари. Це добре видно на супутниковому знімку з платформи EUMETSAT", – ідеться у повідомленні. 

Жителі західного регіону України могли спостерігати це ще вчора, а сьогодні пил пошириться на більшість областей України. Небо буде тьмяним.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: