fbpx
Сьогодні
Фото 09:47 01 Кві 2024

Уночі ворог вдарив по Харківській області: поцілив у будівлю пожежно-рятувального підрозділу

Фото: dsns_telegram

У ніч на 1 квітня російські війська вдарили по Харківській області. Ушкоджено пожежну частину.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Telegram-канал ДСНС України.

За словами рятувальників, удар припав на населений пункт області, що межує із рф. Одне з влучень було у пожежну частину – будівлю пошкоджено.

"Одне з влучень довелося безпосередньо до будівлі пожежно-рятувального підрозділу. Внаслідок обстрілу третину будівлі пожежного депо було зруйновано. Крім того, пошкоджено вікна та ворота фасадної частини, внутрішні перегородки та двері будівлі", – написали в ДСНС.

поцілив у будівлю пожежно-рятувального підрозділу

Фото: dsns_telegram

За інформацією служби, на чергуванні перебувало 6 рятувальників, ніхто з них не постраждав. Персонал виклав фото наслідків.

Також у Харкові у неділю, 31 березня, о 22:28 внаслідок скидання росіянами КАБів горіли два автобуси, вантажний автомобіль та легковий автомобіль, пошкоджені заклад освіти, гуртожиток та житловий будинок, повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, внаслідок скидання КАБів частково зруйнована будівля освітньої установи, пошкоджені дах гуртожитку та житловий будинок. Постраждалих немає.
поцілив у будівлю пожежно-рятувального підрозділу

Фото: dsns_telegram

Як зазначив Синєгубов, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема Синьківка, Петропавлівка, Іванівка.

Авіаударів росіяни завдали по Козачій Лопані, Огірцевому, Харкову, Борщовій, Вовчанську, Петропавлівці, Котлярівці, Чернещині, Першотравневому.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, увечері 31 березня в Харкові пролунав вибух. Перед цим Повітряні сили попереджали про пуски ворожих керованих авіаційних бомб в Харківській області.

Зазвичай росіяни завдають ударів по Харкову з систем С-300, але цього тижня російська армія вперше завдала удару по Харкову за допомогою керованого боєприпасу великого калібру. Йдеться про бомбу УМПБ Д-30 СН, яка виготовлена на базі ФАБ-250.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: