fbpx
Сьогодні
12:58 20 Бер 2024

В Україні відкрили реєстрацію на конкурс “Створено жінками”: навіщо це рішення

English version here

Фото: CCIFU

В Україні розпочалася реєстрація на конкурс "Створено жінками", який проходить вже 6-й рік поспіль.

Про це повідомляють на сайті конкурсу, пише Рубрика.

У чому проблема?

У сучасному суспільстві жінки часто постають перед труднощами при реалізації свого потенціалу в галузі інновацій та підприємництва.

Згідно з дослідженням "Портрет українських жінок-підприємиць", яке проводилось у 2021-2022 роках, жінки частіше стикаються з упередженим ставленням до трудової діяльності через стать.

Окрім того, як наголошувала Зеленська, українські жінки під час російського вторгнення працюють і представлені в усіх сферах економіки. Проте існує розрив в оплаті праці між ними й чоловіками залишається.

Варто додати, що все більше жінок в реаліях великої війни розпочинають свій бізнес, і ведуть його не гірше за чоловіків.

Яке рішення?

Конкурс "Створено жінками" започаткували ще у 2019 році за ініціативи комітету бізнес-леді франко-української торгово-промислової палати (CCIFU) та проходить він вже 6-й рік поспіль.

Премія має на меті підтримку та розвиток жіночого підприємництва в Україні, просування ґендерної рівності та сприяння сталому економічному зростанню.

Як це працює?

Переможниця премії отримає 150 000 грн на розвиток власної справи, членство у Франко-українській торгово-промисловій палаті та поїздку в Париж.

Окрім головного призу, для фіналісток передбачені спеціальні призи Франко-української торгово-промислової палати:

  • від 25 000 до 100 000 грн,
  • консультаційна підтримка від компаній-партнерів.

Як взяти участь?

  1. Зареєструйтеся на сайті.
  2. Створіть презентацію свого проєкту.
  3. Створіть бізнес-план проєкту.

"Подайте заявку до 24 березня 23:59 2024 року та виграйте 150 000 гривень на розвиток бізнесу та поїздку в Париж", закликали організатори.

Нагадаємо, що український освітній проєкт STEM is FEM створює першу в Україні STEM-екосистему, яка об'єднає організації, людей та ідеї, що популяризують освіту та кар'єру в галузях науки, технологій, інженерії та математики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: