fbpx
Сьогодні
12:59 19 Бер 2024

Укрзалізниця запускає міжнародний поїзд Прага - Чоп: як працюватиме це рішення

Фото: Фейсбук / Oleksandr Shevchenko

 З 27 березня 2024 року АТ "Укрзалізниця" у співпраці із чеським перевізником RegioJet запускає поїзд Прага – Чоп – Прага.

Про це пресслужба УЗ повідомила у Телеграмі, пише Рубрика.

У чому проблема?

Коли Укрзалізниця фіксує підвищення попиту на подорожі до деяких країн вона запускає додаткові поїзди та запроваджує нові маршрути.

Яке рішення?

Тому АТ "Укрзалізниця" у співпраці із чеським перевізником RegioJet з 27 березня 2024 року запускає поїзд Прага – Чоп – Прага.

Фото: Телеграм/ Укрзалізниця

Як це працює?

"У співраці з чеським RegioJet запускаємо новий міжнародний поїзд Прага — Чоп. Перший рейс із Праги вирушить 27 березня й поєднає столицю Чехії з прикордонним українським містом Чоп, важливим залізничним хабом у сполученні України та ЄС. А щоб мешканці сусідніх регіонів змогли легше дістатися Чопа, Укрзалізниця традиційно забезпечує стикувальні маршрути та призначає спеціальний пересадковий поїзд №345/346 Чернівці — Чоп — Ужгород", – йдеться в повідомленні.

Нічний поїзд Прага — Чоп вирушатиме з Праги (Чехія) о 21:52, з Кошице (Словаччина) о 06:38 ранку та прибуватиме до Чопа о 10:35.

У зворотному напрямку відправлення з Чопа о 17:35, з Кошице – о 21:37, прибуття до Праги о 05:46 наступної доби.

У цьому поїзді передбачені вагони і з місцями для сидіння, і спальні.

Вартість квитків залежить від дня поїздки й у середньому становить близько 1 060 грн за сидяче місце або 1700 грн – за спальне місце. Придбати їх можна на сайті перевізника.

Пересадковий поїзд №345/346 Чернівці — Чоп — Ужгород вирушатиме з Чернівців щоденно о 05:30, прибуватиме до Ужгорода о 17:20.

У зворотному напрямку відправлення з Ужгорода об 11:05, прибуття в Чернівці о 21:32.

Квитки на цей поїзд незабаром будуть доступні:

  • в застосунку та чат-ботах Укрзалізниці,
  • на сайті,
  • в касах вокзалів.

Як повідомляла Рубрика, Укрзалізниця переводить ще одне важливе міжнародне сполучення у прозорий онлайн – розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: