fbpx
Сьогодні
13:20 19 Бер 2024

Для учнів 11 класів відбудеться Всеукраїнський конкурс Smart Challenge: у чому рішення

Фото: Smart Challenge

Амерікан Юніверсіті Київ спільно з Єдина Школа оголошують про старт Всеукраїнського конкурсу Smart Challenge для учнів 11 класів. Переможцям – грантове навчання в АЮК

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

"Щороку ми бачимо зростання інтересу серед випускників і наших користувачів до точних наук і бажання присвятити себе інноваціям та науковим розробкам", зазначив керівник проєкту "Єдина Школа" Олексій Кошевець.

Яке рішення?

Амерікан Юніверсіті Київ спільно з Єдина Школа оголошують про старт Всеукраїнського конкурсу Smart Challenge для учнів 11 класів.

Ця унікальна можливість організована для того, щоб відкрити нові горизонти для талановитих молодих українців, які прагнуть здобути освіту світового класу в Україні.

Як це працює?

З 12 по 25 березня 2024 відкрита реєстрація на Всеукраїнський конкурс Smart Challenge.

У конкурсі можуть взяти учать усі обдаровані 11-класники, які:

  • люблять математику та англійську мову,
  • мають 10+ балів з цих предметів,
  • хочуть здобути високоякісну вищу освіту, яка відповідає найвищим американським стандартам.

Три переможці конкурсу отримають гранти з повним стипендіальним покриттям навчання на обраній бакалаврській програмі за напрямами IT або Менеджменту в Амерікан Юніверсіті Київ.

Освітні програми АЮК розроблені на основі програм Arizona State University (ASU) та пропонують навчання англійською мовою під керівництвом провідних міжнародних професорів та експертів галузі.

Конкурс проходитиме у 2 етапи:

1-й етап: 6 квітня 2024 року усі зареєстровані на конкурс учні змагатимуться за першість з математики онлайн в системі "Єдина Школа". Тести з математики були розроблені командою кращих вчителів з різних регіонів України спеціально для Smart Challenge.

2-й етап: 27 квітня 2024 року відбудеться написання есе англійською мовою очно в кампусі Амерікан Юніверсіті Київ. Учні матимуть змогу продемонструвати свій рівень володіння англійською мовою та розкрити свій світогляд.

Переможців визначатиме Конкурсний комітет, у який увійшли:

  •  Роман Шеремета, ректор-засновник АЮК;
  •  Олексій Кошевець, керівник проєкту Єдина Школа;
  •  Людмила Долгоновська, керівниця служби Президента АЮК;
  • Марина Лютинська, директорка з регіонального розвитку проєкту Єдина Школа;
  • Олександра Антонюк, запрошена професорка АЮК.

Деталі та умови конкурсу доступні на сайті https://smartchallenge.auk.edu.ua/ 

Подати заявку для участі у Smart Challenge можна тут.

"Сьогоднішні старшокласники зовсім скоро стануть потужною силою, що впливатиме на розвиток України. Віримо, що з-поміж майбутніх переможців Smart Challenge та студентів АЮК також віднайдуться сильні лідери України, майбутні Сікорські та Вернадські, які відновлюватимуть Україну та сприятимуть її економічному розвитку", прокоментував початок конкурсу Роман Шеремета, ректор-засновник АЮК.

Своєю чергою, керівник проєкту "Єдина Школа" Олексій Кошевець зазначив:

"Ми раді створити таку чудову можливість не тільки для учасників нашої платформи, а й для усіх амбітних старшокласників, – право здобути стипендію для навчання в університеті, який пропонує високі стандарти освіти світового рівня в Україні".

19 березня о 17:00 відбудеться презентаційний вебінар конкурсу.

SMART CHALLENGE: ДЕТАЛІ ТА МОЖЛИВОСТІ Приєднатись до Вебінару можна за посиланням.

Довідка

Aмерікан Юніверсіті Київ є першим приватним університетом, який пропонує високі стандарти вищої американської освіти в Україні у сфері бізнесу, менеджменту та ІТ, а також короткострокові програми навчання впродовж життя, завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США, який за рейтингом US News & World Report є найінноваційнішим університетом Америки. В Україні партнерами-засновниками AЮК є: EPAM Systems, BGV Group Management, Academy DTEK, Brain, Channel Georgian Consulting, Georgian American University.

Єдина Школа — освітня інформаційна система, яка забезпечує єдиний цифровий простір для всіх учасників освітнього процесу.

Система здійснює навчально-методичне забезпечення переходу закладів загальної середньої освіти на безпаперове ведення шкільних журналів, а також забезпечує педагогів, дітей та їхніх батьків інструментами ефективної взаємодії, а керівників закладів освіти – засобами прийняття управлінських рішень. Ці можливості впроваджено в модулях: електронний журнал, адміністрування, електронний щоденник, аналітика та звітування, дистанційне навчання та тестування.

Нагадаємо, що за допомогою сайту Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) у цьому році випускники можуть оцінити свої шанси на вступ до закладів середньої спеціалізованої та вищої освіти.

Також український освітній проєкт STEM is FEM створює першу в Україні STEM-екосистему, яка об'єднає організації, людей та ідеї, що популяризують освіту та кар'єру в галузях науки, технологій, інженерії та математики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: