fbpx
Сьогодні
16:40 17 Бер 2024

BGV запустив куточок благодійності у літній фан-зоні ФК “Полісся”: як працює це рішення

English version here

Фото: bgvfund.org

У літній фан-зоні ФК "Полісся" Фонд BGV запустив куточок благодійності.

Про це пише Рубрика з посиланням на сайт Bgvfund.org.

У чому проблема?

Війна, яка "вплетена" в повсякденність, спричиняє тривожність і страх за майбутнє не лише у дорослих. Вона стала тригером і для українських підлітків, більшість з яких сьогодні втратили всі звичні точки опори і хочуть знати, як підтримувати себе у складні часи.

Доведено, що підлітки, які переживають війну, страждають від стресу, депресій, тривожності, ПТСР, втрати ідентичності, закриваються в собі, обирають добровільну соціальну ізоляцію та асоціаль- ну поведінку.

Яке рішення?

Фонд BGV запустив куточок благодійності у літній фан-зоні ФК "Полісся".

Як це працює?

Любителі футболу тепер можуть долучитися до підтримки ментального здоров'я підлітків — дітей військових та ВПО.

У суботу 9 березня в Житомирі у межах літньої фан-зони футбольного клуба "Полісся" запрацював куточок благодійності "СвіТи для дітей Героїв та ВПО".

Кожен відвідувач може зазирнути туди у дні домашніх матчів, задонатити фіксовану суму — 100 гривень — та гарантовано виграти одну із брендованих речей:

  • листівку з фото й автографом футболістів,
  • пляшку для води,
  • горнятко для улюблених напоїв,
  • брелоки,
  • торбинку,
  • футболку.

Усі кошти Благодійний фонд BGV спрямує на фінансування діяльності центру психосоціальної допомоги "СвіТи" для дітей військових і внутрішньо переміщених осіб, віком від 12 до 16 років.

Також у суботу, 9 березня, куточок благодійності Фонду відвідала родина Дубровець із Олевщини. Це вісім дітей, які зараз перебувають під опікою близьких родичів, оскільки втратили батьків у результаті трагічного випадку — підриву міни.

Представники Благодійного фонду BGV і ФК "Полісся" подарували дітям ігрову приставку. Раніше Благодійний фонд BGV облаштовував для родини будинок, який не встигли закінчити батьки.

Нагадаємо, на Рівненщині розпочав роботу перший Центр ментального здоров'я.

Раніше ми повідомляли, що у Києві створили простір підтримки для тінейджерів. Проєкт "Місце сили" допоможе українським підліткам долати виклики воєнного часу та віднайти себе.

Окрім того, у Житомирі відкрився Центр психосоціальної допомоги для підлітків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: