fbpx
Сьогодні
21:30 16 Бер 2024

Речника Повітряних сил Ігната переведено на іншу посаду

Фото: Facebook Юрія Ігната

Віднині полковник працюватиме на іншому напрямку, але у складі ПС.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Telegram командувача Повітряних Сил Миколи Олещука.

У зв'язку з таким переведенням спікера на нову посаду Олещук висловив Ігнату велику вдячність за його роботу.

"Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв'язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь!", – йдеться в заяві Олещука.

Він висловив упевненість, що ще неодноразово подякує Ігнату.

Юрій Ігнат був начальником відділу редакції Повітряних сил Центрального друкованого органу Міноборони "Народна армія". Потім, у 2018 році, Ігнат очолив пресслужбу командування Повітряних сил ЗСУ.

Він здобув вищу освіту у Львівському військовому інституті при Національному університеті "Львівська політехніка", де навчався на спеціальності "військова журналістика". Також Ігнат є кавалером ордена Данила Галицького.

Що відомо про перестановки у ЗСУ

8 лютого президент України Володимир Зеленський повідомив про рішення звільнити з посади головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Натомість новим головнокомандувачем був призначений Олександр Сирський.

9 лютого Сирський зробив першу заяву на посаді головнокомандувача ЗСУ. Він наголосив, що сьогодні перед Україною на порядку денному стоять нові завдання.

Окрім того, Зеленський призначив нового начальника Генерального штабу Збройних сил України, а також командувача Сухопутних військ.

"Новим начальником Генштабу за пропозицією Головкома Олександра Сирського призначив генерал-майора Анатолія Баргилевича. Досвідчена людина – розуміє завдання цієї війни та українські цілі", — сказав він.

Також Кабінет міністрів України підтримав рішення щодо тимчасового призначення Олександра Порхуна на посаду міністра у справах ветеранів.

Варто додати, що Верховна Рада відправила у відставку міністра в справах ветеранів України Юлію Лапутіну.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: