fbpx
Сьогодні
18:55 16 Бер 2024

1 785 000 грн KIDDISVIT та Аврора передали на облаштування укриттів в школах

Компанія KIDDISVIT и Аврора мультимаркет передали 1 785 000 грн на облаштування укриттів в школах.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Війна та обстріли тривають, але діти мають право на повноцінний навчальний процес. Запускаються ініціативи на створення безпечних умов для навчання. Такі проєкти потребують фінансової підтримки.

Яке рішення?

Компанія KIDDISVIT запустила спільний благодійний проєкт з Аврора мультимаркет, в межах якого зібрали 1 785 000 грн. Суму передали через фандрейзингову платформу UNITED24 на облаштування укриттів в школах.

Як це працює?

Кошти зібрали завдяки близько 90 000 брендованим мілітарі-машинкам TechnoDrive з символікою ЗСУ, які можна придбати ексклюзивно в мережі Аврора. Керівництво Збройних Сил України надало дозвіл на використання емблеми ЗСУ у рамках проєкту.

"Ми створили цей проєкт на знак глибокої пошани та вдячності українським захисникам та захисницям. Впевнений, машинки з символікою ЗСУ допоможуть виховувати повагу до воїнів, які відважно виборюють свободу нашої країни. Дякую всім, хто підтримав благодійну ініціативу та зробив свій внесок у створення безпечних умов для навчання дітей. Наша сила в єдності. Не зупиняємось!", – розповів Павло Овчинніков, CEO компанії KIDDISVIT.

Тарас Панасенко, СЕО мультимаркетів "Аврора"  зазначив:

"Наша підтримка Збройних Сил України — це не лише слова, а дії. Купивши машинку з символікою, ви приєднались до великої справи, яка висловлює повагу та підтримку нашим воїнам. Разом ми наближаємо Перемогу".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що KIDDISVIT та мережа мультимаркетів Аврора запустили колекцію мілітарі авто TechnoDrive з символікою ЗСУ. Мета — передати кошти на відбудову України через UNITED24.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: