fbpx
Сьогодні
Новини компаній 11:31 25 Жов 2023

Фонд BGV передав чергову партію гуманітарної допомоги — підгузки для немовлят у Київський обласний перинатальний центр

Фондом BGV було передано чергову партію гуманітарної допомоги — підгузки для немовлят у Київський обласний перинатальний центр. Партія налічувала 4 371 підгузок унісекс на липучках японського бренду GOO.N від українського донора та партнера — KIDDISVIT.

Про це йдеться на сайті фонду BGV.

Також команда BGV Charity Fund передала допомогу Хочинському закладу дошкільної освіти Олевська міська рада.

Заклад створений спеціально для дітей, які живуть у селах Хочине та Рудня-Хочинська, що розташовані поряд з білоруським кордоном. Попри війну, життя в них триває. У цих селах також знайшли прихисток чимало дітей внутрішньо переміщених осіб. Усі вони потребують соціалізації та підготовки до школи.

KIDDISVIT — провідний постачальних якісних товарів для дітей від найвідоміших світових брендів, що працює на ринку України вже протягом 26-ти років. Головний офіс компанії розташований у Дніпрі, а свою місію KIDDISVIT бачать у тому, щоб знаходити та доставляти іграшки й товари, які б робили дитинство українських дітей комфортним і наповненим радістю.

Допомога дітям є одним із пріоритетних напрямів діяльності Благодійного фонду BGV. Адже попри війну в Україні продовжують народжуватися діти. За даними Мін'юсту, тільки за перших 5 місяців цього року лише в Києві та Київській області з'явилися на світ 12 636 малюків. І багато з них, у зв'язку зі складною економічною ситуацією, пов'язаною з війною, потребують допомоги у вигляді речей найпершої потреби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: