fbpx
Сьогодні
12:58 15 Бер 2024

Російські окупанти атакували ракетами Одесу: загинули фельдшер та співробітник ДСНС

English version here

російські війська сьогодні, 15 березня, завдали ракетного удару по Одесі. У результаті атакизагинули фельдшер та співробітник ДСНС

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер, пише Рубрика.

Станом на 12:44 відомо, що унаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, усім надають необхідну медична допомога, наголосив Кіпер.

Як зауважила міська влада, заклади освіти сповістили, що всі діти, які на момент атаки перебували в школах та садочках, в безпеці.

Повітряну тривогу у регіоні оголосили о 11:01. В Одесі потужний вибух пролунав об 11:04, тоді у Повітряних силах повідомляли про ракету у напрямку міста. Після цього у місті чули повторний вибух.

Варто додати, що російські окупанти останнім часом завдають точкових ударів по Одеській області з літаків тактичної авіації. Так, за останні тижні росіяни випустили декілька ракет з літаків у районі Чорного моря. Часто ворожі ракети не досягали цілі або знищувалися на підльоті.

Військові наголошують, що ворог продовжує тактику точкових ракетних ударів, щоб випробувати та розвідати протиповітряну оборону України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: