fbpx
Сьогодні
14:58 06 Бер 2024

KFC Україна та фонд SavED запускають програму “Задача із зірочкою”, щоб забезпечити навчальні простори для дітей з прифронтових регіонів

English version here

Мережа ресторанів KFC Ukraine об'єднується з благодійним фондом SaveED, щоб підтримати програму з облаштування освітніх просторів для дітей на базі укриттів у закладах освіти на Дніпропетровщині, Миколаївщині та Харківщині.

Про це повідомляє Рубрика.

У чому проблема?

росія прицільно нищить українську освіту: за даними МОН, станом на грудень 2023 року пошкоджено 3798 закладів освіти, зруйновано понад 365.

Саме покоління українців, які зараз ходять до школи, отримує в спадок повоєнне відновлення України. І навіть під час війни дитинство не можна поставити на паузу, а кожен втрачений шкільний рік без соціалізації та системного навчання вплине на розвиток наших майбутніх громадян.

І поки основні зусилля українців направлені на допомогу війську, програма "Задача із зірочкою" не менш важлива, бо вона не може чекати – діти мають учитись уже сьогодні, щоб у нас усіх було завтра.

Яке рішення?

Благодійна ініціатива стартувала першого березня і триватиме рік.

У рамках ініціативи заплановано зібрати 10,5 млн гривень — за цей кошт вдасться облаштувати повноцінні підземні сховища у 3 школах України.

Облаштовувати укриття будуть за принципом build back better, який передбачає створення принципово нового, комфортного і безпечного освітнього простору, повідомляють у savED.

KFC передаватиме відсоток з кожного продажу однієї з обраних страв. Також в ресторані можна придбати благодійний стікерпак, всі кошти з якого підуть на збір.

Як це працює?

Придбати продукцію можна в усіх ресторанах KFC, які працюють в Україні, та в усіх каналах продажу: в ресторанах на касі й у терміналах, через експрес-вікно, або ж при замовленні доставки, додавши вказані товари до замовлення. Цього місяця таким товаром став Твістер.

KFC Україна та фонд SavED запускають програму

"Наша аудиторія досить позитивно відгукується на наші ініціативи. KFC втілює благодійні ініціативи з 2016 року, тому наші гості до цього звикли, у них є довіра до нашого бренду, тому що ми постійно звітуємо куди ми передали кошти, обираємо прозорі фонди.

Звітуємо в першу чергу нашим співробітникам, показуємо — яку добру справу ми зробили разом. Це надихає команду.  Якщо подивитися на збори, які робить KFC (ми ними пишаємося) , з року в рік, незважаючи на різні складні обставини в країні, сума зборів постійно збільшується". – говорять у KFC Ukraine.

Дізнатись більше про благодійний проєкт та перебіг його реалізації  можна на сайті KFC.

Нагадаємо, як зазначають в Департаменті Кіберполіції Національної поліції України, від 4 березня в Україні запрацював перший портал повідомлень про сексуальне насильство над дітьми в мережі – StopCrime.

Окрім того, "Рубрика" ділиться історією проєкту "Меблі для укриття", який вигадала, запітчила та втілила невелика команда підлітків. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі: "Як школярі на Миколаївщині навчилися виготовляти меблі, щоб змінити шкільне укриття".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: