fbpx
Сьогодні
Фото, відео 09:36 01 Бер 2024

В окупованому Маріуполі лунали вибухи: стали відомі наслідки

English version here

Від учора, 29 лютого, в тимчасово захопленому Маріуполі неспокійно, в місті лунають вибухи. Зокрема, спалахнула пожежа в місці базування російських окупантів.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

Так, 29 лютого в Маріуполі спалахнула пожежа у місці базування росіян в проміжку між вул. Тополіна та заплавою річки Кальчик.

"Раптом (ні) спалахнула пожежа", – написав радник мера.

Фото: Телеграм / Андрющенко

Більш того, після вибуху, наслідком якого і стала пожежа, за його словами, дві карети швидкої допомоги (з 10, працюючих в місті) поїхали на виїзд в бік Мелекіне.

"З огляду на задіяну кількість та швидкість, окупанту поплохело геть. З пораненими в лікарні Маріуполя "швидкі" не повертались. Судячи за все, пакували на місці. Построєніє?" – припустив Андрющенко.

Крім того, зранку, 1 березня, стало відомо, що у окупантів у Маріуполі мінус один боєкомплект.

"Маріупольська бавовна. Наслідки. Почнемо день з хорошего. Дуплет. Підтверджуємо збиття "кари небесної" базуванням окупанта на північному – заході в напряму с. Старий Крим /Каменське/Кальчик. Мінус склад БК", – розповів Андрющенко.

Фото: Телеграм / Андрющенко

Фото: Телеграм / Андрющенко

Вибухи у Маріуполі

Російські війська захопили Маріуполь Донецької області, розташований на березі Азовського моря, під час масштабного вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. При цьому в місті постійно гримлять вибухи, які стають наслідком "прильотів" по місцях базування окупантів.

Зокрема, вибухи у Маріуполі лунали і 21 лютого. Щоправда, причиною, на жаль, стали не "бавовни".

Крім того, 19 лютого у Маріуполі пролунали вибухи. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про падіння літака.

Пізніше командувач Повітряних сил Микола Олещук підтвердив інцидент, розповівши, що ЗСУ збили ще два російські літаки на сході. За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ці літаки здійснювали удари КАБами по позиціях українських сил.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: