fbpx
Сьогодні
15:00 21 Лют 2024

У захопленому рф Маріуполі пролунали вибухи: підірвались окупанти, що хотіли полагодити залізницю

21 лютого у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли кілька потужних вибухів: загарбники пояснили, що це "робота ППО".

Про це пише Рубрика, посилаючись на Телеграм радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка.

"Не "бавовна" на жаль та поки. Не вечір. Смішна версія русні про ППО – ну ви в курсі", наголосив він.

Андрющенко уточнив, що насправді ж у захопленому місті підірвалися російські ремонтники, що намагалися полагодити залізницю.

"Реальність – підірвались окупаційні інженерники в районі Гавані (Приморській район). Залізницю знов хотіли полагодити. Полагодили. Пакетування в процесі. Хорошо", резюмував радник.

Трохи згодом чиновник написав:

"Маріуполь. Знов вибухи. Тепер Кальміуській район. Мирний, де вже бавовнило".

Нагадаємо, що 19 лютого у тимчасово захопленому Маріуполі теж лунали потужні вибухи. При цьому повідомляли про падіння літака.

Також, 13 лютого був фіксований "приліт" по розташуванню окупантів у Маріуполі, причому детонацію, викликану "бавовною", чули навіть у Мангуші, за 20 км від міста.

Пізніше стало відомо, що було пошкоджено російський зенітний ракетний комплекс "Бук". "Приліт" припав між селом Українка та селищем Малинівка в Маріупольському районі. Після атаки детонація тривала близько пів години. Також росіяни підняли у повітря літаки.

Окрім того, напередодні українські військові, ймовірно, вдарили по шикуванню російських мотострільців в окупованій частині Донеччини, окупанти саме чекали на командувача: внаслідок удару, за різними оцінками, загинули щонайменше 60 окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: