fbpx
Сьогодні
Фото, відео 18:00 26 Лют 2024

Україна ніколи не зрадить памʼяті своїх Героїв: Зеленський вручив сертифікати на квартири Героям України та їхнім родинам

Фото: Офіс Президента

У межах ініціативи Глави держави щодо забезпечення житлом військовослужбовців – Героїв України Президент Володимир Зеленський вручив 30 сертифікатів на отримання квартир військовим та родинам полеглих захисників, які були удостоєні найвищого державного звання.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Офіс Президента.

Захід відбувся в Маріїнському палаці у столиці.

Зеленський вручив сертифікати на квартири

Фото: Офіс Президента

«Сьогодні ми продовжуємо нову традицію нашої держави – традицію особливої вдячності й шани до українських Героїв. До людей, які відзначились особливою хоробрістю та особливим ставленням до України. Така хоробрість і відданість зробили їх, наших Героїв, частиною української незалежності», – зазначив Президент, звертаючись до присутніх.

Зеленський вручив сертифікати на квартири

Фото: Офіс Президента

За його словами, основа незалежності України – це люди, чия хоробрість, сила та відданість народові забезпечують існування держави та повагу до неї у світі.

«Українці своєї незалежності та власної держави вже ніколи не віддадуть, ніколи Україна не зрадить памʼяті своїх Героїв – Героїв України. Будь ласка, будьте гордими за наших людей, які боролися так, що стали взірцем на покоління», – сказав Володимир Зеленський.

Зеленський вручив сертифікати на квартири

Фото: Офіс Президента

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх полеглих Героїв України.

«Хай усі в Україні пам'ятають, якою високою ціною вдається зберегти наше життя, життя України, її незалежність», – додав Глава держави.

Президент особисто вручив сертифікати на квартири військовослужбовцям із лав Збройних Сил України, яким присвоєно звання Героя України. Також Глава держави вручив сертифікати на квартири родинам полеглих Героїв України.

За ініціативою Президента житло від держави одержать усі військовослужбовці та родини полеглих захисників, яким присвоєно звання Героя України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: