fbpx
Сьогодні
Фото 22:28 03 Лют 2024

В Одесі відкрилася виставка робіт фотохудожника, який загинув на війні: у чому рішення

Фото: Укрінформ

В Одеському музеї західного та східного мистецтва відкрилася виставка робіт фотохудожника Дениса Кривого, який загинув у травні минулого року у Бахмуті.

Про це розповідає Рубрика, посилаючись на Укрінформ.

У чому проблема?

Виставку «Краса Бузького Гарду» представила дружина загиблого воїна Галина Волгіна. Основна мета експозиції – збір коштів з продажу картин та книг зі світлинами Дениса для допомоги підрозділу, в якому служив воїн. За словами Галини, вона планує презентувати роботи чоловіка по всій Україні, щоб якомога більше людей залучилися до доброї справи та пам'ять про Дениса жила й надалі.

В Одесі відкрилася виставка робіт фотохудожника

Фото: Укрінформ

Яке рішення?

 Після загибелі чоловіка Галина створила благодійний фонд «СЯО» щоб збирати кошти на допомогу підрозділу ССО, де служив Денис.

«СЯО» – це позивний мого чоловіка. Основна мета виставки – збір коштів для підрозділу ССО. Усі гроші, які ми отримаємо з продажу книжок та світлин підуть на придбання найнеобхіднішого для захисників – «мавіків». Наразі ми придбали вже три штуки і продовжуємо збирати гроші на наступні. По-друге, показ організовано для того, щоб висвітлити красу природи України, яка не всім відома. Всі звикли, що у нас гарно в Карпатах та на морі, а про існування таких місць мало хто чув», – розказала Галина Волгіна.

В Одесі відкрилася виставка робіт фотохудожника

Фото: Укрінформ

Як це працює?

Експозиція налічує 130 робіт, на яких зображена природа нацпарку «Бузький Гард». Також у другій залі музею «бонусом» виставлені 11 робіт фотомайстра, присвячених красі Чорноморського узбережжя. Виставку вже показали у Житомирі, Миколаєві та Кропивницькому.

В Одесі відкрилася виставка робіт фотохудожника

Фото: Укрінформ

Виставка триватиме до 29 лютого, а всі зібрані на ній гроші підуть на придбання дронів для підрозділу ССО, в якому служив Денис.

Денис Кривий – фотограф-натураліст. Друкувався в National Geographic Ukraine, був переможцем багатьох міжнародних конкурсів, входив у ТОР 100 кращих фотографів світу. Волонтер. Доброволець. Служив у лавах ССО старшим оператором вогнеметником групи.

В Одесі відкрилася виставка робіт фотохудожника

Фото: Укрінформ

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: