fbpx
Сьогодні
19:45 22 Лют 2024

Генштаб: українська авіація уразила три зенітно-ракетні комплекси ворога

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Протягом доби, 22 лютого, на Мар'їнському напрямку ЗСУ продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка та Побєда Донецької області, де ворог штурмував 31 раз: загалом на фронті відбулось 81 бойове зіткнення.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук Генштабу ЗСУ.

Успіхи українських військових

Як повідомили у військовому командуванні, протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 3 зенітних ракетних комплексах противника.

Своєю чергою підрозділи ракетних військ завдали ураження по:

  • 2 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки,
  • 1 логістичному хабу,
  • 2 засобах протиповітряної оборони,
  • 1 наземній станції управління противника.

Атаки російської армії

"Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 3 зенітних ракетних комплексах противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки, 1 логістичному хабу, 2 засобах протиповітряної оборони та 1 наземній станції управління противника", зазначили у Генштабі.

Ситуація на напрямках фронту

  • На Куп'янському напрямку ворог здійснив 4 спроби наступу в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.
  • На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 14 атак противника в районах населених пунктів Терни та Ямполівка Донецької області, де ворог, намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку силами оборони відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Андріївка, Богданівка Іванівське, Кліщіївка та Торецьк, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.
  • На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 7 атак ворога в районах населених пунктів Орлівка, Сєверне, Первомайське та Невельське.
  • На Мар'їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка та Побєда Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 31 раз намагався прорвати оборону наших військ.
  • На Новопавлівському напрямку відбито 2 атаки ворога в районі населеного пункту Золота Нива.
  • На Запорізькому напрямку силами оборони відбито 4 атак противника західніше Вербового та в районі Роботиного Запорізької області.
  • У зоні відповідальності ОСУВ "Одеса" на Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом доби, здійснено 2 спроби штурму позицій наших військ.

Нагадаємо, що Сили оборони України підтвердили удар по полігону військ російської федерації на лівому березі Херсонській області. Було ліквідовано близько 60 загарбників.

 Рубрика також повідомляла, що напередодні українські військові, ймовірно, вдарили по шикуванню російських мотострільців в окупованій частині Донеччини, окупанти саме чекали на командувача: внаслідок удару, за різними оцінками, загинули щонайменше 60 окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: