fbpx
Сьогодні
16:41 17 Лют 2024

Російські загарбники знову атакували Херсон: є жертви серед цивільних

Сьогодні, 17 лютого, армія рф знову вдарила по Херсону. У результаті обстрілу є жертви та поранені серед цивільного населення.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Херсонську ОДА.

"В обід окупаційні війська вкрили вогнем житлові квартали міста. Удари прийшлися по житловій забудові. На жаль, є постраждалі серед цивільних", – розповів голова Херсонської ОДА Олександр Прокудін.

За уточненою інформацією, загиблому чоловікові було 49 років. Ще двоє херсонців з пораненнями різного ступеня тяжкості нині знаходяться у лікарні.

"Легкі поранення дістала 49-річна жінка. У неї – вибухова травма та поранення ноги. Також до лікарні доставили чоловіка, 36 років. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості", – йдеться у повідомленні.

Крім того, близько 13.00 ворог скинув вибухівку з дрону на житловий будинок в Антонівці. Пошкоджено дах та вентиляцію. 45-річній жінці, яка в цей час перебувала на подвір'ї, медики надали допомогу на місці. В неї гостра реакція на стрес.

Також до лікарні доставили 61-річного чоловіка, який отримав поранення внаслідок ще одного обстрілу. В нього мінно-вибухова травма, множинні поранення рук та ніг. Потерпілому надається допомога.

Як інформує Херсонська ОДА, минулої доби, 16 лютого, противник здійснив 15 обстрілів, випустивши 46 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, танків та БпЛА.

російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області. Через російську агресію 2 людини дістали поранення.

Крім того, російські війська 6 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 23 снаряди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: