fbpx
Сьогодні
19:29 14 Лют 2024

Зеленський провів нараду: головна тема – зброя проти розвідувальних дронів

Фото: Офіс Президента

Сьогодні, 14 лютого, Президент України Володимир Зеленський провів нараду з представниками уряду, військовими та оборонно-промисловим комплексом. Головною темою обговорень стала зброя проти розвідувальних дронів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на главу української держави у Facebook.

Президент зазначив, що "Орлани" або ZALA росіяни використовують як "око" для артилерії та ударних безпілотників.

"В Україні є рішення, як їх засліпити. Слід впроваджувати системний підхід від ідентифікації до ефективного застосування РЕБ та засобів ураження", – додав Зеленський.

Глава держави розповів, що дав доручення створити комплексну систему, яка б поєднала армію та промисловість. Це необхідно, щоб виробники знали потреби фронту, а армія – виробничі можливості у всіх регіонах.

"Фронт потребує швидкої реакції на виклики та погрози. Ми маємо робити все, щоб захистити найголовніше, що у нас є на полі бою – життя наших воїнів", – уточнив президент.

Зазначимо, що раніше Зеленський заявив про повне державне сприяння виробникам ефективних систем РЕБ. За його словами, кожен в Україні, хто може виробляти ефективні системи радіоелектронної боротьби, заслуговує на повне державне сприяння на всіх рівнях: і на центральному – від уряду, і в кожному регіоні, де є такий потенціал.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: