fbpx
Сьогодні
08:37 09 Лют 2024

Ворог вночі атакував Україну "Шахедами": ППО знищила 10 із 16 дронів

Армія росії сьогодні вночі, 9 лютого, атакувала територію України за допомогою дронів-камікадзе. Сили ППО знищили 10 "Шахедів".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Telegram Повітряних сил ЗСУ.

"У ніч на 9 лютого 2024 року противник завдав удару 16 ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з мису Чауда в Криму та Курській області РФ", – йдеться у повідомленні Повітряних сил ЗСУ.

Повідомляється, що до відбиття повітряного нападу було залучено підрозділи мобільних вогневих груп Повітряних сил та Сил оборони України.

Внаслідок бойової роботи знищено 10 "Шахедів" у межах:

  • Миколаївської,
  • Херсонської,
  • Харківської областей.

Фото: Телеграм / Повітряні сили

Атака ворожих "Шахедів" на Україну 9 лютого

Сьогодні вночі, 9 лютого, російські війська зробили чергову спробу атакувати кілька регіонів країни дронами-камікадзе. За даними Повітряних сил ЗСУ, дрони ворога влетіли до українського повітряного простору з двох напрямків.

Повідомляється, що внаслідок атаки було чути вибухи у Харківській області. Пізніше стало відомо, що ворог вдарив по готелю та житловим будинкам. Постраждала щонайменше одна людина.

Що відомо про російську атаку по Україні 7 лютого

Уранці, 7 лютого, російсько-окупаційні війська запустили по Україні крилаті ракети різних видів та ударні безпілотники. Гучно було в столиці, Харкові та Миколаєві.

Під час ворожої ракетної атаки по Україні поблизу та над Києвом збили близько 20 ракет.

Окрім того, у ніч проти 7 лютого атакували територію України дронами-камікадзе типу "Шахед", силам протиповітряної оборони вдалося збити більшу частину ворожих безпілотників.

Загалом російсько-окупаційні війська завдали масованого удару по Україні 64 ракетами різного типу та ударними безпілотниками, силам протиповітряної оборони вдалося знищила 44 ворожі цілі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: