fbpx
Сьогодні
PR 22:03 08 Лют 2024

Який інтернет-еквайринг обрати

Важко уявити сучасну електронну комерцію без зручної та швидкої оплати. Саме вона робить інтернет-магазини настільки привабливими та популярними. Великі корпорації та локальні маркети використовують сучасні технології, щоб будь-яка купівля була зручною для клієнтів. Задля цього використовується еквайринг. Платіжні системи для інтернет-магазину в Україні мають чимало відмінностей. Порівняльний аналіз допоможе підібрати оптимальну платіжну систему, що повністю відповідає потребам компанії та її клієнтів.

Інтернет-еквайринг: що це

Інтернет-еквайринг — це послуга, що дозволяє оплатити куплене, не виходячи з дому, та є одним з видів технічних інновацій. Операція може бути здійснено за допомогою дебетової чи кредитної картки, або цифрового гаманця.

Система оплати доволі проста. Клієнт ініціює угоду та надає дані картки на сторінці оплати. Банк-еквайр перевіряє наявність коштів та виконує транзакцію на рахунок продавця. Провайдер здійснює переказ на рахунок отримувача. Для власника магазину важливо обрати максимально безпечну систему оплати — таку, де введені покупцем дані будуть максимально захищені від потрапляння до третіх осіб.

Наразі послуги інтернет-еквайрингу пропонують багато банків та платіжних провайдерів. Ідея у всіх однакова. Але тарифи та рівень кібербезпеки можуть значно відрізнятися.

Переваги оплати онлайн:

  • гроші переводяться майже миттєво;
  • транзакції можна здійснювати цілодобово;
  • відсутність витрат на обслуговування готівки (інкасацію, доставлення до банку, оплату зборів);
  • зменшення кількості відмов від покупки;
  • широкі можливості використовування еквайрингу (оплата навчання, послуг, електронна комерція).

Порівняльний аналіз інтернет-еквайрингу від різних постачальників

Платіжні системи для інтернет-магазину в Україні представлені різними компаніями. Звісно, кожна з них пропонує власні умови користування еквайрингом. Вони відрізняються тарифами, швидкістю та іншими показниками. Кожен постачальник надає послугу з різними додатковими пропозиціями. Тож варто порівняти їх, щоб обрати найбільш відповідну.

Tranzzo

Надійна компанія, що підтримує платежі з будь-якої країни світу. Надає багаторівневий захист платежів та особистих даних клієнтів. А також можливість здійснювати платежі в один клік з будь якого пристрою. Оплата з мобільного або через соціальні мережі не є проблемою. Завдяки сучасним розробкам Tranzzo є одним з найбільш привабливих провайдерів в світі. Тарифи розраховуються індивідуально в залежності від обороту компанії-замовника послуг. Таким чином Tranzzo оптимально підходить як для малого бізнесу, так і для великих корпорацій.

EasyPay

Вважається однією з найбезпечніших систем. Працює в Україні з 2004 року. І за цей час не мала жодних проблем з транзакціями. Система відмінно підходить для інтернет-магазинів та туристичних агенцій.

Компаніяї бере на себе оформлення всіх документів. Після того, як відбулося обговорення умов, клієнт отримує необхідний набір паперів.

Оплата за користування послугою залежить від об'ємів продажів. До 100 тис. грн діє стандартний тариф 2,7%. Якщо оборот більший, встановлюються індивідуальні розцінки.

WayForPay

Цю систему використовують як підприємці, так й різноманітні фрілансери. Зручний, інтуїтивно зрозумілий в керуванні сервіс надає можливості керувати оплатами з будь-якого місця. В особистому кабінеті передбачена функція використання бізнес-аналітики, що значно полегшує керування компанією. Окрім браузерної версії, передбачено також мобільний застосунок та повідомлення в месенджери про транзакції. За користування сервіс знімає 2,5% від суми незалежно від того, карта якого банка використовувалася.

Fondy

Працює з приватними підприємцями, благодійними фондами та юридичними особами. Для оформлення договору потрібно надіслати мінімальний пакет документів:

  • паспорт та податковий номер;
  • свідоцтво про реєстрацію;
  • довідку про відкриття банківського рахунку.

Також може знадобитися статут компанії, ліцензії та фінансова звітність (для неприбуткових організацій).

Сервіс дозволяє приймати платежі з усього світу. Він підтримує понад 300 систем оплати. За послуги доведеться сплатити 2,2% за умови, що сума транзакцій не перевищує 500 тис. грн на місяць. Якщо надходження перевищують вказану суму, ставка знижується до 2%. При прибутках більше ніж 5 млн керівництво пропонує індивідуальні тарифи.

В Україні працює чимало провайдерів для інтернет-еквайрингу. Всі вони пропонують власні умови співпраці. В більшості випадків клієнту пропонують високий рівень безпеки, API інтеграцію та різноманітні системи шифрування. За необхідності надається технічна підтримка та всі додаткові послуги. Варто ознайомитись з умовами різних постачальників, перш ніж обрати найзручніший варіант. Деякі підприємці обирають одразу кілька систем, що дозволяє їм розширювати географію прийняття платежів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: