fbpx
Сьогодні
11:22 07 Лют 2024

Обовʼязково відповімо росії: Зеленський відреагував на ворожий удар по Україні, який забрав життя 3 людей

Фото: Офіс Президента

Унаслідок комбінованої ракетної атаки по Україні двоє людей загинули у Києві, понад 10 жителів столиці постраждали.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram президента Володимира Зеленського.

Український лідер відреагував на сьогоднішній масовий обстріл України. Під ракетним та безпілотним ударом ворога були шість регіонів України.

"У Миколаєві десятки житлових будинків зруйновані, загинула одна людина. У Києві постраждали понад десять людей, станом на зараз відомо про двох загиблих", – зазначив Президент.

Зеленський додав, що під завалами багатоповерхівки у Києві можуть бути люди. Також у столиці пошкоджені деякі комунікації, зокрема високовольтні кабелі.

Глава держави зазначив, що у Харківській області через обстріл постраждало двоє людей, одну врятували. У Львівській області без постраждалих, на місці влучань працюють рятувальники.

"Мої співчуття всім, хто втратив рідних та близьких. Обовʼязково відповімо Росії – терористи завжди відчуватимуть наслідки своїх дій. Дякую всім нашим медикам, рятувальникам, комунальним службам. Дякую всім, хто дбає про нашу державу, рятує та допомагає людям", – додав президент.

На місці події працював фотокореспондент "Рубрики" Микола Тимченко.

Що відомо про російську атаку по Україні 7 лютого

Уранці, 7 лютого, російсько-окупаційні війська запустили по Україні крилаті ракети різних видів та ударні безпілотники. Гучно було в столиці, Харкові та Миколаєві.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: