fbpx
Сьогодні
12:23 07 Лют 2024

Боррель зустрів ранок у Києві в укритті

Високий представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Жозеп Боррель, який зараз перебуває з візитом в Україні, через ракетний обстріл з боку РФ зустрів ранок в укритті у Києві.

Про це Боррель написав у соцмережі Х (колишній Твіттер).

"Починаю свій ранок у бомбосховищі з повітряної тривоги, яка лунає по всьому Києву. Це щоденна реальність хороброго українського народу, відколи Росія розпочала свою незаконну агресію", — написав Боррель.

Високий представник ЄС із закордонних справ Жозеп Боррель у вівторок, 6 лютого, прибув до Києва. Як повідомили у зовнішньополітичній службі ЄС, візит Борреля в Україну триватиме два дні — 6 і 7 лютого. Напередодні Боррель, зокрема, відвідав локації академії Міністерства внутрішніх справ у Київській області. Там готували інструкторів зі стабілізаційних заходів на деокупованих територіях.

Вранці 7 лютого російські війська завдали чергового удару по території України із застосуванням ударних дронів та ракет різного типу. Зокрема, вибухи пролунали у Києві, Харкові, Миколаєві, а також на Черкащині і Львівщині. Через атаку є травмовані, у Києві та Миколаєві внаслідок ударів загинули люди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: