fbpx
Сьогодні
Відео, фото 11:20 05 Лют 2024

У США Dzidzio та незряча волонтерка зі Львівщини дали благодійні концерти

Фото Наталії Бражник

Десятирічна дівчинка з Львівщини Анна-Марія Герман, яка уже зібрала понад 2 млн грн для ЗСУ, виступила разом із Михайлом Хомою (Dzidzio) у Філадельфії, Сакраменто та Вашингтоні на Ukrainian Week.

Як інформує Рубрика, про це пише Укрінформ, якому повідомила мама дівчинки Наталія Бражник.

Фото: Наталії Бражник

"Ми разом із Михайлом Хомою прилетіли в США, щоб розповісти історію про Анну-Марію та дати кілька благодійних концертів. 2 лютого вони мали виступ у церкві у Філадельфії, 3-го – на "Українському тижні" в столиці США – Вашингтоні, а вчора – в Сакраменто", – розповіла Наталія Бражник.

Фото Наталії Бражник

За її словами, зали під час концертів були переповнені. Серед присутніх – українська діаспора, американці, які активно підтримують Україну, та наші ветерани, котрі проходять реабілітацію в США.

"Ніхто не міг лишитися байдужим: плескали стоячи, присутні плакали… Розчулив момент, коли наш захисник Сергій, який втратив обидві кінцівки та зір на війні, побувавши на одному концерті, приїхав на другий, щоб подарувати доньці квіти та подякувати", – додала мама.

Фото Наталії Бражник

Михайло Хома разом із Анною-Марією Герман виконали перед присутніми концертну програму "Ліхтарики".

Однойменну пісню Dzidzio подарував незрячий волонтерці влітку на день народження. Спільно вони записали кліп та відтоді часто виступають дуетом на концертах в Україні та за кордоном для допомоги українським військовим.

Фото Наталії Бражник

"Анна-Марія – неймовірна. Приклад для нас усіх, для України та світу! Підтримайте цю дівчинку своїми побажаннями та подякою за її щире серце та волонтерську роботу!" – писав Хома.

Фото Наталії Бражник

Як повідомляла Рубрика, незряча школярка зі Львівщини співами у церквах та на вулиці зібрала ₴2 мільйони для ЗСУ. Дівчина почала волонтерити з початком повномасштабного вторгнення РФ, коли її старший брат пішов захищати Україну.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: