fbpx
Сьогодні
13:26 04 Лют 2024

SKYLERR вирішила зняти свою кандидатуру з нацвідбору "Євробачення-2024": організатори відмовили

Фото: Суспільне

Через збій у застосунку "Дія" голосування не можна вважати прозорим, вважає співачка SKYLERR, яка змагалася на нацвідборі "Євробачення-2024" з піснею Time is running out, тому вона вирішила зняти свою кандидатуру з конкурсу. Організатори відмовили їй у цьому, бо таке не передбачено правилами.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Instagram співачки, заява "Суспільного".

"Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про СВОЇХ людей, про вас, про усіх нас.

Все, що відбувається зараз — це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту", написала учасниця конкурсу.

SKYLERR зазначила, що через збій у застосунку "Дія" голоси могли зарахуватися некоректно.

"Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію, брати участь мені нецікаво", додала співачка.

Своєю чергою мовник підтвердив, що SKYLERR дійсно звернулася із проханням зняти її кандидатуру з глядацького голосування.

Проте, відповідно до правил нацвідбору, "відсутні підстави" зняття кандидата на цьому етапі конкурсу, кажуть у "Суспільному".

Виступи всіх учасників уже відбулися, а по їх завершенню оголосили глядацьке голосування, яке триває ще 4 лютого до 19:05. Про закінчення голосування ведучі повідомлять у прямому ефірі.

"Якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Національного відбору, артистка може відмовитись від укладання договору із "Суспільним мовленням" на участь у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення"", — резюмував мовник.

Що відомо про фінал Національного відбору Євробачення-2024 

Нагадаємо, 3 лютого, в Україні відбувся фінал нацвідбору на "Євробачення-2024". Як і в попередні роки, переможця визначають за результатами голосування журі та глядачів.

Другий рік поспіль глядачі голосують через додаток "Дія".

Лінії для голосування відкрили о 20:30.

Та вже о 20:40 у "Дії" виник технічний збій. Під час переходу на вкладку опитування з'являється повідомлення "На жаль, сталася помилка".

Проте оперативно відновити роботу "Дії" не вдалось. У прямому етері ведучі повідомили, що сьогодні, 3 лютого, результатів визначено не буде. Голосування продовжать, а переможця оголосять 4 лютого.

Коли прямий ефір 4 лютого:

  • о 15:15 розпочнеться повтор фінального концерту Національного відбору на "Євробачення";
  • о 19:05 розпочнеться прямий етер.

Що відомо про Євробачення-2024 на цей час

68-й пісенний конкурс Євробачення, участь у якому візьмуть представники 37 країн, у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал Євробачення-2024 проведуть на стадіоні Malmö Arena у суботу, 11 травня. Півфінали – 7 та 9 травня.

Сцена Євробачення 2024

Фото: eurovision.tv

Шведська телекомпанія SVT, яка є організатором пісенного конкурсу у 2024 році, уже оприлюднила детальну графіку сцени Мальме Арени й дизайну освітлення та показала фото.

Наразі Україна стала головним фаворитом Євробачення-2024, посівши перше місце в рейтингах букмекерів.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: