fbpx
Сьогодні
Відео 13:34 13 Січ 2024

Хіт "Тримай" відомої української співачки для свого шоу нахабно вкрала та спаплюжила дружина Пєскова

English version here

Фото: з відкритих джерел

Дружина прессекретаря російського диктатора Дмитра Пєскова, фігуристка Тетяна Навка, яка, до речі, родом з Дніпра, нахабно вкрала для свого льодяного шоу хіт Христини Соловій "Тримай". Українська співачка має намір судитися з росіянами.

Про це пише Рубрика з посиланням на Іnstagram Христини Соловій.

Навка переклала композицію української виконавиці російською мовою.

Ба більше, дружина Пєскова також використала у своєму шоу легендарний "Щедрик" Леонтовича та "Ніч яка місячна" Лисенка.

І всі українські твори були перекладені російською.

Зазначимо, що "Ніч яка місячна" у шоу росіянки виконують співачка-зрадниця Ані Лорак зі співаком Олександром Панайотовим.

Христина Соловій на крадіжку своєї пісні росіянами вже відреагувала.

Артистка повідомила, що збирається судитися і попросила в українців про допомогу:

"Отримала від вас чимало позначок у відео Навки. Це не перша крадіжка моїх творів рашистами. І йдеться не про крадіжку однієї пісні "Тримай". Йдеться про апропріацію (присвоєння) культурної спадщини українців. Я свідома того, що засудити винних буде нелегко. Звертаюся до усіх українців, зокрема і за кордоном, допомогти мені з пошуком і встановленням причетних юридичних осіб цього "шоу". Українська пісня – це зброя. І це той випадок, коли ми повинні об'єднуватись, аби відборонити своє", – рішуче повідомила Соловій.

Тетяна Навка вкрала пісню Христини Соловій / Фото: instagram.com/soloviyka

Зазначимо, що це вже не вперше коли росіяни крадуть композиції українських виконавців.

Так от, у скандальному серіалі "Слово пацана" росіяни цинічно використали композицію "Моя душа" української співачки Лілу45.

Нагадаємо, міжнародна робоча група з питань санкції проти росії, яку очолює голова Офісу Президента Андрій Єрмак та експосол Сполучених Штатів в росії Майкл Макфол, закликають Захід накласти санкції на 166 осіб.

Зазначають, що до списку, який оприлюднили на сайті президента 18-го жовтня, потрапили українки Ані Лорак, Таїсія Повалій, Регіна Тодоренко, Сніжана Єгорова та Ганна Седокова.

Також повідомлялось, що співачка Алла Пугачова відреагувала на присвоєння своєму чоловіку, гумористу Максиму Галкіну статус "іногента" та попросила записати її до "іноагентів".

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: