fbpx
Сьогодні
12:45 07 Гру 2023

"Океан": Анна Буткевич випустила новий проникливий трек

Українська актриса та співачка Анна Буткевич презентувала кліп на новий трек «Океан». Головну роль у ньому зіграв Назар Грабар

"Океан" – це мелодія душі про велич і невичерпність справжніх почуттів. У кожному слові, кожній ноті виконавиця передає магію сильного, пристрасного та щирого кохання, йдеться у релізі.

Артистка також потішила фанатів кліпом на пісню. Режисеркою музичної роботи стала відома українська фотографка Соня Плакидюк:

"Я довго не наважувалася братися за знімання кліпу, адже це – робота великої команди і ще більша відповідальність, але Аня надіслала "Океан", і в голові одразу народився сюжет. Стилістично нам хотілось, щоб цей омаж став улюбленим femme fatal сьогодення із присмаком ретро. Мені здається, нам це вдалось"

Головний герой — український актор і військовий Назар Грабар. Знімання кліпу тривали безперервно 24 години.

"Ми спрямували наші зусилля на те, щоб донести глядачам і слухачам глибокий зміст магії почуттів", – пояснює Анна Буткевич.

Особлива естетика кліпу занурює в захопливу історію кохання. Вода символізує глибину почуттів,  а поїзд – їхню нестримність.

Автором пісні став Андрій Осадчук.

"Йому як нікому вдалося передати те, що буває в душі кожного", – зізнається артистка.

Анна Буткевич продовжує працювати над новими музичними композиціями, щоб і надалі надихати шанувальників глибокими сеансами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: