fbpx
Сьогодні
09:23 22 Січ 2024

На Донбасі боєць Нацгвардії застрелив чотирьох людей: вбито двох поліцейських

У Лимані Донецької області вбивство чотирьох людей – двох жінок, а також двох поліцейських, які приїхали на виклик. Їх застрелив боєць Нацгвардії.

Про це інформує Рубрика з посиланням на ДБР.

"Вранці 21 січня у місті Лиман слідчо-оперативну групу поліцейських викликала місцева мешканка через конфлікт з військовослужбовцем", – розповіли у відостві.

Через певний час, за даними ДБР, з поліцейськими, які виїхали на виклик, зник зв'язок, і о 8:00 на місце події поїхала інша група.

"На місці трагедії правоохоронці виявили тіла двох своїх колег з вогнепальними пораненнями та тіла двох цивільних жінок – пенсіонерки та її дочки", – додали слідчі.

По гарячих слідах правоохоронці затримали військовослужбовця Нацгвардії за підозрою в умисному вбивстві.

Слідчі ДБР у межах відкритого кримінального провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) КК України проводять комплекс заходів щодо встановлення об'єктивних обставин події.

Досудове розслідування триває. Призначено низку відповідних експертиз.

Нагадаємо, у ніч проти 3 жовтня в центрі столиці сталася стрілянина під час якої військовослужбовець Збройних Сил вбив двох інших військових. Зловмисника затримано, ведеться розслідування.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: