fbpx
Сьогодні
09:40 08 Січ 2024

На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені приватні будинки, лікарня, підприємства

Фото ілюстративне

У Харківській області внаслідок російських обстрілів пошкоджена медична та соціальна інфраструктура, приватні будинки, підприємство, виникли пожежі, серед постраждалих – неповнолітній.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, пише Рубрика.

"Минулої доби рашисти теж постійно обстрілювали Харківщину. Є загиблі та поранені. Серед поранених – неповнолітній житель села Сенькове. Численні руйнування і пошкодження житлових будинків задокументували поліцейські. В селищі Великий Бурлук пошкоджено лікарню, господарчі будівлі складські приміщення приватних підприємств, будинок культури", – розповів Тимошко.

За його даними, у Вовчанську Чугуївського району:

  • знищені господарчі будівлі,
  • пошкоджено дах цивільного підприємства,
  • зазнали руйнувань і пошкоджені приватні домоволодіння, господарчі будівлі, автомобілі.

Як повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, у Вовчанську вдень 7 січня внаслідок влучання снарядів сталася пожежа на території приватного маєтку.

Горів житловий будинок, гараж та автомобіль. Ввечері місто зазнало удару по закладу соціальної інфраструктури, сталася пожежа на площі 150 кв.м.

У селищі Великий Бурлук Куп'янського району через обстріл загорілося одне зі складських приміщень місцевого агропідприємства.

"Сталася масштабна пожежа на площі близько 1200 кв. м", – поінформували рятувальники.

Минулої доби слідчі поліції відкрили 16 кримінальних проваджень за статтею "Порушення законів і звичаїв війни".

Як повідомлялося, 7 січня у Куп'янському районі Харківської області внаслідок російських обстрілів загинув чоловік, поранені двоє мирних жителів, серед яких неповнолітній.

Обстріл України

З ранку 8 січня в Україні було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили повідомили про злет Міг-31К. Вся карта за хвилини стала "червоною".

Вибухи пролунали у Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, на Хмельниччині працювала ППО. Кривий Ріг опинився під масованим ракетним ударом. У Харкові РФ обстріляла промислові об'єкти, вже відомо про одну поранену.

У Запоріжжі прогриміли 5 вибухів, є "прильоти" по житлових районах, вже відомо про поранених.

А ввечері 7 січня стало відомо про запуск росіянами дронів-камікадзе "Шахедів" територією України. У деяких областях влада оголосила повітряну тривогу. Загалом ППО вночі збила всі 8 дронів типу "Shahed-131/136", які запустила рф.

Як повідомляла Рубрика, учора пізно ввечері російські окупанти також завдали ракетних ударів по Харкову. У місті пролунало вже кілька вибухів. Також влучання у Вовчанській громаді Харківської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: