fbpx
Сьогодні
17:23 14 Гру 2023

На Хмельниччині приліт "Кинджала": у Повітряних Силах розповіли про наслідки зльотів МіГ

Фото: Вікіпедія

В Україні 14 грудня тричі лунала повітряна тривога через зліт російських МіГів. Під час другого сигналу стався приліт "Кинджала" в Хмельницькій області, під час третього – було зафіксовано ще кілька повітряних цілей, проте їхню долю ще встановлюють.

Про це пише Рубрика, посилаючись на речника Повітряних сил полковник Юрія Ігната в ефірі національного телемарафону та 24 каналу.

Нагадаємо, що під час масштабної тривоги в Україні на Хмельниччині пролунали звуки вибухів.

"В Хмельницькій області чутно звуки вибухів, повідомляє кореспондентка "Суспільного", – пише видання.

Варто додати, що на цей час інші подробиці ситуації не розкриваються.

Своєю чергою полковник розповів, що була оголошена тривога о 14.09, а пізніше відбулися пуски та приліт приблизно о 14.20.

"Фактично за 10 хвилин (після оголошення тривоги) вже був приліт на Хмельниччині", наголосив Ігнат.

Речник також додав, що про наслідки роботи "Кинджалів" військові не афішують.

"Нехай ворог робить свої висновки, не будемо годувати їх інформацією", підкреслив полковник.

Речник ПС зазначив, що під час повітряної тривоги, яка пролунала о 15.35, теж зафіксували кілька повітряних цілей, які рухались через Київ на захід України (Волинська та Рівненська область).

За попередньою інформацією, на Київщині працювала ППО. Ігнат наголосив, що інформація про повітряні цілі та чи були вибухи чи збиття ще очікується.

Нагадаємо, що 14 грудня, масштабну повітряну тривогу оголошували після 11 ранку. Тоді також зафіксували зліт російського винищувача.

Ще одну тривогу було оголошено після 14.00.

Повітряні сили попередили про ризик пуску ракет з району Липецької області, російської федерації. Після цього ракети були зафіксовані в напрямку району Старокостянтинова Хмельницької області.

Як ми писали, у Києві під час оголошення по всій Україні повітряної тривоги пролунали потужні вибухи.

Що відомо про нічну атаку на Україну, 14 грудня

Як ми повідомляли, над Україною в ніч на 14 грудня збили 41 дрон, над півднем – 39 дронів, з них 32 дрони – в Одеській області.

У ніч на 14 грудня Російська Федерація атакувала Одеську область. Внаслідок цього загорівся легковий автомобіль та господарча споруда.

Пошкоджень зазнали 11 поруч будівель, що розташовані поряд. Також постраждали 11 осіб, з них 3 дитини. Уламки збитих "Шахедів" пошкодили гуртожиток.

Сьогодні вночі, 14 грудня, крім атаки дронами, росіяни завдали ракетного удару по півдню України, внаслідок якого в Миролюбівці Херсонської області загинула жінка.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: