fbpx
Сьогодні
21:01 13 Гру 2023

Шмигаль провів розмову зі спецпредставницею США з питань економічного відновлення України

Фото: Телеграм Дениса Шмигаля

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль обговорив посилення економічної стійкості України під час онлайн-зустрічі зі спецпредставницею США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Прем'єр-міністра Шмигаля.

"Урядовою командою уже працюємо над реалізацією домовленостей, що досягнуті Президентом України Володимиром Зеленським у США під час зустрічі з Президентом Джо Байденом", – зазначив Шмигаль.

Він також наголосив, що у ході розмови торкнулися проєктів, започаткованих на оборонній конференції, зокрема спільні виробництва. Це сприятиме посиленню нашої обороноздатності.

Шмигаль провів розмову зі спецпредставницею США

Фото: Телеграм Дениса Шмигаля

Шмигаль розповів про роботу над міжнародним компенсаційним механізмом. росія має заплатити за руйнування, завдані нашій країні, своїми активами. Крім того, сторони обговорили точки зростання економіки, розширення експорту, інфраструктурні проєкти, інвестиції в чисту енергетику, зокрема будівництво нових атомних блоків та гідроелектростанцій.

"Україна рухається шляхом реформ. Це дозволяє змінюватися навіть під час війни та наближає нашу перемогу. Вдячний США за незмінно високий рівень підтримки України", – підсумував прем'єр-міністр.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: