fbpx
Сьогодні
12:58 11 Гру 2023

В окупованих Мелітополі й Бердянську пролунала серія гучних вибухів

Фото ілюстративне

У тимчасово захоплених Мелітополі та Бердянську Запорізької області пролунали вибухи сьогодні, 11 грудня. Їх вже чують протягом пів години.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на місцеві ЗМІ та Telegram-канал мера Мелітополя Івана Федорова.

"У поки що окупованому Мелітополі гучно. Мешканці повідомляють про чергу вибухів, які вже протягом півгодини чутно у різних районах міста", – розповів голова Мелітополя Іван Федоров.

Як зазначають місцеві ЗМІ, в декого, навіть вікна трясуться.

Перед цим голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна повідомляла про вибухи в місті.

"Бердянці повідомляють про звуки вибухів у місті. Уточнюємо інформацію та слідкуємо за новинами від Генерального штабу ЗСУ", – розповіла вона.

Вибухи в окупованому Бердянську

Бердянськ Запорізької області, розташований на березі Азовського моря, раніше був найпопулярнішим туристичним курортом. Місто було окуповане російськими військами у лютому 2022 року.

Зазначимо, що вибухи в Бердянську зараз – справа звична. Наприклад, 6 грудня, у місті прогримів потужний вибух. Його чули одразу у кількох мікрорайонах. Окупанти одразу ж перекрили рух у районі епіцентру вибуху.

Нагадаємо, кілька тижнів тому українські військові вдарили по аеродромах окупантів у Луганську та Бердянську. У результаті було знищено дев'ять російських гелікоптерів, установка ППО, склад боєприпасів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: