fbpx
Сьогодні
15:44 29 Лис 2023

Кадрові чистки: на Рівненщині звільнили всіх керівників лісгоспів

Фото: З відкритих джерел

Керівництво ДП "Ліси України" прийняло рішення звільнити усіх директорів рівненських філій, провівши таким чином провести кадрові чистки у лісовій галузі.

Про таке рішення повідомив гендиректор ДП "Ліси України" Юрій Болоховець, передає Рубрика.

Чиновник зазначив, що воно пов'язане з хронічними проблемами у області, які хочуть вирішити за допомогою кардинальної зміни кадрового складу місцевого керівництва.

"Як і обіцяв минулого тижня, у лісовій галузі почались кадрові чистки. Сьогодні прийняли рішення про звільнення всіх директорів рівненських філій.

Позиція ДП принципова, покладаємо велику надію, що правоохоронці та судді завершать розпочату нами роботу, справи завершаться реальними вироками, а не потихеньку прикриються, як це іноді буває", наголосив Болоховець.

Нові керівники лісових господарств будуть визначені на відкритому кадровому конкурсі. Оголошення невдовзі з'явиться на сайті ДП "Ліси України".

Нагадаємо, що раніше Болоховець за результатами внутрішніх службових розслідувань анонсував звільнення посадовців.

Окрім того, у Державному підприємстві "Ліси України" запустили пілотний проєкт зі створення кадрового резерву ДП, де керівні посади будуть обиратися на конкурсній основі.

Як пояснили на підприємстві, якщо людина бачить себе на певній посаді, то вона подає заявку. Їй запропонують пройти перевірку та комплексне тестування, щоб оцінити рівень знань та вмінь.

Таким чином сформується перелік кандидатів на ту чи іншу посаду.

Нагадаємо, менш ніж за рік з Національного парку "Гомільшанські ліси" звільнились більш ніж половина співробітників. Що там відбувається та чому парк наразі під загрозою, розбиралася "Рубрика". Читайте докладніше у нашому матеріалі: "Що не так в Гомільшанських лісах на Харківщині? Шукаємо проблему і рішення".

Як писала Рубрика, перший зі 120 рекреаційних пунктів державного підприємства "Ліси України" запрацював у зеленій зоні неподалік від Житомира. Відпочинок тут — повністю безкоштовний.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: