fbpx
Сьогодні
08:46 21 Жов 2023

Уночі ворог атакував ракетами та безпілотниками Кривий Ріг: є влучання у промисловий об'єкт

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

У ніч на 21 жовтня окупаційні війська завдали удару по Кривому Рогу ракетами та БпЛА, внаслідок чого є руйнування на промисловому об'єкті.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Фейсбук голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака.

Уночі російські війська повторно вдарили по Кривому Рогу. У місті зафіксовано влучання трьох ракет та дрону. Внаслідок атаки зруйновано об'єкт промислової інфраструктури.

"Вночі в Кривому Розі знову лунали вибухи. Ворог повторно вдарив по місту. Туди прилетіли ракети та БпЛА", – зазначив очільник області.

Лисак повідомив, що є руйнування на об'єкті промислової інфраструктури. Сталася пожежа, яку оперативно загасили.

На щастя, загиблих та постраждалих немає.

Як додав голова ОВА, за уточненими даними, внаслідок вечірньої атаки російських загарбників на місцевий дачний кооператив пошкодженими виявилися три будинки.

Кривий Ріг, обстріл

Фото: Телеграм / Сергій Лисак

На інших територіях Дніпропетровщини російських обстрілів не було, підкреслив Лисак.

Нагадаємо, що ввечері 20 жовтня росіяни вдарили ракетою по дачному кооперативу у передмісті Кривого Рогу. Загинув 60-річний чоловік. Також осколкові поранення отримала жінка 57 років, Вона в лікарні у важкому стані.

Що відомо про вибухи у Кривому Розі 

Російські загарбники періодично обстрілюють Кривий Ріг. Вони роблять це із застосуванням крилатих і балістичних ракет, а також дронів-камікадзе.

Так, 19 жовтня після обіду зазвучала повітряна тривога на півдні України: після цього у Кривому Розі на Дніпропетровщині було чути потужні вибухи.

Також нагадаємо, що наприкінці вересня Кривий Ріг зазнав ракетної атаки росіян. Тоді окупанти обстріляли одне з підприємств міста. Вони завдали удару із застосуванням балістики.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: