fbpx
Сьогодні
Фото 21:59 27 Лис 2023

Бренд ювелірних виробів створив благодійну колекцію прикрас за дизайном відомих українців: у чому рішення

Ювелірний бренд SOLO for diamonds  презентував Всеукраїнський проєкт колекції каблучок, створених за дизайнами відомих українців. 50% з прибутку від прикрас буде передано на відбудову України через платформу UNITED24.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на elle.ua

У чому проблема?

"Сучасна Україна багатогранна та інноваційна, споконвічна Батьківщина хоробрих сердець, гострих розумів, неймовірних талантів та патріотів. Натхненні, насамперед, українцями і їхньою силою — ми створили особливий проєкт — «SOLO By…». Каблучки наших героїв з вирощеним діамантом — символ любові, створений українцями для українців", – зазначила засновниця бренду SOLO for Diamonds Юлія Кушер.

У межах проєкту видатні українці обʼєдналися, щоб поділитися своїм баченням каблучки, яка є втіленням сімʼї та кохання.

Яке рішення?

Героями «SOLO By…», що створили унікальні прикраси з вирощених діамантів за власними дизайнами, стали: співачка JAMALA, українська фехтувальниця Ольга Харлан; льотчик-винищувач Вадим Ворошилов (KARAYA); українська волейболістка Юлія Герасимова; співачка ROXOLANA; засновниця DressX Дарія Шаповалова; засновниці GUNIA Project Наталія Каменська та Марія Гаврилюк; перша українська діджитал-інфлюенсерка, розроблена XR студією FFFACE.ME Astra Starr; українська модель Наталія Гоцій та засновниця SOLO for Diamonds Юлія Кушер.

створив благодійну колекцію прикрас

Як це працює?

Для виготовлення прикрас SOLO for Diamonds використали вирощені саме в Україні діаманти. Завдяки цьому учасники змогли відтворити кожну задуману ідею: обрати камені різної форми, кольору чи характеру, запропонувати власне бачення обрамлення та закласти важливий сенс.

Так, наприклад, у каблучці від JAMALA присутній символ зірки, який транслює космос, всесвіт та небо. У цій системі, за поглядом співачки, сімʼя — цілий всесвіт. Саме до нього роблять відсилання «ефект метелика» у обручці з вирощеним каменем: темніша ділянка у центрі діаманта, та зірка — символ космосу та неба.

створив благодійну колекцію прикрас

А на створення особистої прикраси Ольги Харлан спортсменку надихнула справа її життя — фехтування. Форма її каблучки — метафора на шпагу з гострим закінченням, прикрашена круглим діамантом в центрі.

створив благодійну колекцію прикрас

Фінальним акордом та втіленням душі проєкту стала каблучка «Solo by Ukrainians». Виконана із дерева та золота, поєднаних діамантом, каблучка підкреслює: нас не можуть розʼєднати жодні відмінності, адже ми сильні тільки разом.

створив благодійну колекцію прикрас

Прикраси вже можна обрати на сайті бренду та у точках продажу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: