fbpx
Сьогодні
11:37 26 Лис 2023

Війська рф минулої доби випустили по Херсонщині понад 300 снарядів

Обстріли в Херсоні — щодня. Місцеві намагаються не виходити надвір надовго, аби залишитись живими.

Минулої доби, 25 листопада, окупаційні війська здійснили 58 обстрілів Херсонської області, при цьому випустивши у бік регіону 332 снаряди.

Про це пише Рубрика, посилаючиь на Херсонську ОВА.

Як розповіли у військовій адміністрації, російські загарбники гатили з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, АГС та авіації, два з них – ракетних.

По обласному центру Херсон ворог випустив 30 снарядів.

За даними влади, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

На щастя, за даними ОВА, поранених та загиблих цивільних немає.

Зазначимо, що російські війська 24 листопада о шостій годині ранку обстріляли Херсон, унаслідок прямого влучання снаряда зазнала руйнувань дитяча бібліотека.

23 листопада, внаслідок обстрілів передмістя Херсона поранень зазнала 42-річна жінка. Внаслідок артилерійського обстрілу смт Антонівки травми отримала 51-річна жінка.

У Бериславі вчора загарбники з безпілотника атакували велосипедиста, який рухався вулицею — 70-річний чоловік отримав поранення, несумісні з життям.

Опівдні росіяни масованим вогнем вкрили Чорнобаївку. Внаслідок обстрілу пошкоджено шість десятків житлових будинків та господарських споруд. Від отриманих травм загинули двоє людей. Ще п'ятеро місцевих жителів – поранені. Їм надається медична допомога.

Нагадаємо, що у розвідувальному центрі Сил оборони Естонії вважають, що російським окупаційним військам не вдасться витіснити за Дніпро підрозділи Збройних сил України, які нещодавно закріпилися на лівому березі річки на південній ділянці фронту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: