fbpx
Сьогодні
Відео 16:42 23 Лис 2023

російський диктатор путін прилетів до білорусі

Сьогодні, 23 листопада, глава кремля володимир путін прибув з візитом до Мінська.

Про це повідомляє Телеграм-канал Беларускі Гаюн, інформує Рубрика.

За даними каналу, літак путіна приземлився у аеропорту"Мінськ" о 12:14 за білоруським часом (11:14 за українським – ред.).

"Борт Путіна Іл-96ПУ RA-96024 приземлився у Національному Аеропорті "Мінськ" о 12:14", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російський диктатор володимир путін в ході виступу на віртуальному саміті G20 повторив "шаблонну риторику", яка хибно зображає росію як готову брати участь у змістовних перемовинах, ймовірно, щоб змусити Захід передчасно підштовхувати Україну до переговорів з росією.

"Путін заявив, що світ повинен "подумати про те, як зупинити цю трагедію (війну, ініційовану Росією проти України – ред.)", неправдиво сигналізуючи про готовність брати участь у змістовних мирних переговорах в Україні. Путін та інші російські офіційні особи регулярно неправдиво заявляли, що Кремль готовий вести переговори, щоб припинити війну, сигналізуючи водночас, що Кремль зберігає свої максималістські цілі щодо України, включаючи територіальні претензії і зміну влади", – йдеться у звіті ISW.

Прем'єр-міністр головуючої цього року в G20 Індії Нарендра Моді в середу, 22 листопада, проводив віртуальну зустріч лідерів країн G20, зокрема за участі президента рф володимира путіна. Однак глав США та Китаю Джо Байдена і Сі Цзіньпіна на ній немає.

путін пропустив попередні саміти G20 у Нью-Делі та Нуса-Дуа, Індонезія, відправивши на них замість себе міністра закордонних справ Сергія Лаврова.

На самітах 2021-го і 2020-го років російський диктатор виступив із москви. Востаннє він особисто був присутній на зустрічі G20 в японській Осаці у 2019 році.

Як повідомлялося, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у Сочі 15 вересня провів переговори переговори з Володимиром Путіним.

Перед цим 23 липня лукашенко на зустрічі з путіним погрожував Польщі вагнерівцями.

Як повідомлялось раніше, за рік режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка передав росії 131 582 тонни боєприпасів.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: