fbpx
Сьогодні
Фото 09:58 12 Лис 2023

Херсон знову під вогнем: пролунали потужні вибухи, окупанти влучили в бібліотеку Гончара

Фото: Телеграм / Олександр Прокудін

Уранці, 12 листопада, окупаційні війська продовжили обстрілювати Херсон: пролунали потужні вибухи, внаслідок атаки влучання відбулося у бібліотеку Гончара.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram керівника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка, Херсонську ОВА.

Спочатку повідомили, що у Херсоні відбулася низка потужних вибухів у прибережних районах обласного центру.

"У Херсоні лунають вибухи! Під обстрілом з боку російських окупаційних військ прибережні райони. Не виходьте без потреби на вулицю. Тримайтеся подалі від вікон", повідомив керівник МВА Мрочко.

Пізніше голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що ворог вдарив по обласній бібліотеці імені Гончара.

Херсон, бібліотека Гончара

Фото: Телеграм / Олександр Прокудін

Херсон, бібліотека Гончара

Фото: Телеграм / Олександр Прокудін

"У будівлі зафіксовано суттєві руйнування. Також виникла пожежа. Рятувальники понад півтори години приборкували полум'я", зазначили в ОВА.

Що відомо про ситуацію в Херсоні та області.

У військовій адміністрації повідомили, що за добу російські війська 12 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Ворог випустив по мирним мешканцям 71 снаряд.

Влучання зафіксовали у Херсоні, Камишанах, Антонівці, Придніпровському та Садовому. Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 3 жінки отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

У Херсонській обласній прокуратурі наголосили, що в одному з районів обласного центру ворожий снаряд влучив по приватному будинку, внаслідок чого сталося загоряння. Мешканці домоволодіння не постраждали.

Орім того, внаслідок влучання засобів ураження поблизу багатоквартирного будинку поранення різного ступеня тяжкості отримали троє городян – дві жінки та чоловік. За уточненими даними, травми чоловіка виявилися несумісними з життям, він помер у лікарні.

Нагадаємо, 11 листопада у річницю звільнення Херсона від російських загарбників кремлівські терористи вдарили по обласному центру. Внаслідок влучання ворожого снаряда по багатоквартирному будинку в центрі міста постраждали двоє людей.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: