fbpx
Сьогодні
Фото 11:23 10 Лис 2023

Уночі війська рф атакували передмістя Херсона: пошкоджена школа

English version here

Фото: facebook /mrochko.roman

Сьогодні вночі, 10 листопада, ворог обстріляв передмістя Херсона – Комишани, пошкоджена школа.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, пише Рубрика.

"На фото – наслідки нічної ворожої атаки на Комишани – передмістя Херсона. Дуже пошкоджений старий корпус місцевої школи, у новому – вибиті вікна", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у цій школі навчались майже 800 дітей. За словами Мрочка, не у кожному навчальному закладі Херсона є стільки учнів.

Начальник МВА також повідомив у Телеграмі, що російська армія з тимчасово окупованого лівого берега обстріляла Комишани близько 1-ї години.

Фото: facebook /mrochko.roman

Внаслідок ворожої атаки пошкоджені:

  • кілька будинків,
  • гаражі,
  • авто.

Фото: facebook /mrochko.roman

За інформацією МВА, за минулу добу російські війська 10 разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади та використали для цього 56 снарядів.

Ураження зафіксовані в:

  • Херсоні,
  • Комишанах,
  • Антонівці,
  • Садовому,
  • Приозерному.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 1 людина загинула, ще 4 людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Минулої доби, 9 листопада, російська армія здійснила 97 обстрілів Херсонської області.

"За минулу добу противник здійснив 97 обстрілів, випустивши 475 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА, АГС, ВКК, ЗУ-23-2 та авіації, з них – 1 ракетний. По місту Херсон ворог випустив 19 снарядів", – зазначив голова ОВА.

За словами Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, церкву та магазин у Бериславському районі, дошкільний навчальний заклад, церкву і гаражний кооператив у Херсоні.

Через російську агресію дві людини загинули, ще п'ятеро дістали поранення.

Як повідомлялось, 9 листопада, російські окупанти обстріляли Корабельний район Херсона, внаслідок чого один чоловік загинув, один госпіталізований, ще двоє цивільних отримали легкі пошкодження.

Нагадаємо, ворог за ніч 6  листопада скинув рекордну кількість авіаційних бомб на Берислав та Кринки Херсонської області. Також вночі російські окупанти обстріляли Херсон.

Також повідомлялось, що 5 листопада росіяни вчергове обстріляли Херсон. Через повторну ворожу атаку постраждало чотири людини.

Окрім того, сьогодні вночі, 10 листопада, російські війська атакували територію України із застосуванням дронів-камікадзе типу "Шахед". На Київщині працювала ППО. Також  українські сили ППО вночі збили ракету над Дніпропетровською областю.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: