fbpx
Сьогодні
11:00 01 Лис 2023

Фонд BGV спільно з Make it Real Foundation запустили благодійний проєкт для організації різдвяних свят дітям із соціально вразливих категорій: як працює рішення

English version here

Благодійний фонд BGV у співпраці з Make it Real Foundation розпочали особливий проєкт для організації новорічних та різдвяних свят для дітей, що належать до соціально вразливих категорій, перебувають у прифронтових зонах, або є ВПО. 

Долучитися до цієї ініціативи можна, придбавши незвичайні напівцифрові футболки, створені Make it Real Foundation. Увесь прибуток з продажу футболок буде спрямований на організацію дитячих свят, а також — на  придбання подарунків і гуманітарної допомоги. 5000 подарунків буде передано до Херсонської, Харківської, Дніпропетровської та Житомирської областей, 700 подарунків — до Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".  

Колекція футболок створена за участі маленьких художників. Зокрема на них розміщені малюнки дітей з Маріуполя, Харкова та інших українських міст, які пережили в гострій формі реалії війни, але зуміли зберегти віру в мирне майбутнє, що обов'язково одного дня настане. Кожна футболка має QR-код, який надає доступ до інстаграмного фільтра — і малюнок "оживає".  

BGV Charity Fund

Кожен, хто купить ексклюзивну напівцифрову футболку, доєднається до створення свята та допомоги для тих дітей, які дуже цього потребують. А також зможе створити і поширити оригінальний контент в особистих соцмережах, аби якомога більше людей дізналося і доєдналося до благодійної ініціативи.   

Придбати футболку можна, зробивши замовлення у приватні повідомлення на сторінці Make it Real Foundation в мережі «Інстаграм», або «Фейсбук»

Make it Real Foundation — благодійна організація, створена у 2023 році. Мета фонду — надання підтримки дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених і тимчасово переміщених із зони бойових дій сімей. Місія фонду полягає у створенні можливостей для кожної дитини відчути турботу та батьківську любов, а також забезпечити їм щасливе дитинство і майбутнє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: