fbpx
Сьогодні
22:41 31 Жов 2023

Жителів Херсона та області закликають евакуюватися у більш безпечні регіони

Армія рф продовжує систематично завдавати ударів по території Херсонської області та рівняти прибережні громади з землею. Жителів регіону закликають евакуюватись, щоб вберегти себе та близьких.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Херсонську ОВА.

В ОВА наголошують, що жителів Херсонщини чекають у низці більш безпечних регіонів. Там для них створено умови для безпечного та комфортного проживання.

Тим, хто евакуюється, обіцяють безкоштовне житло та медичне забезпечення. Також передбачено надання гуманітарної допомоги та грошових виплат. Можна отримати як психологічну допомогу, так і юридичну консультацію.

Жителів Херсона та області закликають евакуюватися

Під час евакуації необхідно взяти з собою документи, речі першої необхідності, при можливості кошти. Якщо потрібно – ліки.

Дізнатись деталі та поставити питання щодо евакуації можна за телефоном 0 800 101 102.

Ситуація у Херсонській області

Нагадаємо, правобережна частина Херсонської області була звільнена від російських загарбників майже рік тому. Після втечі окупанти продовжують щодня обстрілювати Херсон та область із важкого озброєння, скидають на мирне населення керовані авіабомби.

російські окупанти регулярно обстрілюють звільнену правобережну частину Херсонської області. Для атак вони використовують, зокрема, артилерію та авіацію. На жаль, через постійні удари гинуть мирні жителі регіону.

Нагадаємо, 28 жовтня російські війська вкрили вогнем село Іванівка, що на Херсонщині. У результаті обстрілу постраждали двоє людей.

Окрім того, 27 жовтня ворожа армія вкотре обстріляла Херсонську область. Наразі відомо про одного загиблого мирного мешканця та одного пораненого.

Також повідомлялось, що 25  жовтня російські окупанти обстріляли Берислав Херсонської області. Під час ворожої атаки загинув 13 річний підліток.

А 24 жовтня, ворожі війська обстріляли Херсонську область запалювальними снарядами. Внаслідок атаки постраждало чотири мирні мешканці, серед них – дитина.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: