fbpx
Сьогодні
16:59 31 Жов 2023

Міненерго перевірило готовність обленерго до зими в умовах ракетних обстрілів: які результати

Фото: Міненерго

Штаб з ліквідації наслідків воєнної надзвичайної ситуації в електроенергетичних системах, утворений при Міністерстві енергетики України,  за розпорядженням міністра Германа Галущенка, провів перевірку готовності операторів системи розподілу електроенергії у всіх областях країни до зими в умовах російських обстрілів.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міністерство енергетики України.

Було  виконано завдання з відновлення електропостачання, ремонтів основного обладнання мережевої інфраструктури, вжито заходів з посилення інженерного захисту основного обладнання, забезпечення керованості в умовах відсутності централізованого електропостачання та зв'язку, перевірено наявність аварійного запасу матеріалів та обладнання для виконання аварійно-відновлюваних робіт. Також опрацьовувалися сценарії реагування у разі втрати основних джерел енергопостачання.

За підсумками перевірки Штаб доручив операторам системи розподілу доопрацювати сценарії оперативного відновлення електропостачання споживачів, зокрема об'єктів критичної інфраструктури.

До роботи Штабу було залучено також уповноважених представників Держенергонагляду, НКРЕКП, Служби безпеки України, НЕК «Укренерго» та інших.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: