fbpx
Сьогодні
Фото 16:45 28 Жов 2023

У Києві виявили майже 600 пошкоджених або повалених через негоду дерев

Фото: КМДА

У столиці триває ліквідація наслідків буревію. Станом на 14:00 виявлено 592 пошкоджених або повалених дерева. Задіяно 34 одиниці техніки та 208 комунальників.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на КМДА.

Зазначається, що до аварійно-диспетчерської служби КО "Київзеленбуд" наразі надійшло 78 дзвінків від киян про повалені або пошкоджені дерева.

Київ, негода

Фото: КМДА

Першочергово прибирають дерева та гілки, які заважають транспорту, пішоходам, а також несуть небезпеку. Великі гілки та стовбури розкряжовують на місці.

"Рятувальники КАРС відпрацювали 15 виїздів. На семи локаціях прибрали повалені дерева, на восьми – аварійні конструкції (металеві елементи балконів, фасадів, дахів будинків тощо). Ліквідація наслідків негоди триває", – йдеться у повідомленні.

Киян закликають дотримуватися правил безпеки в негоду, бути обережними на вулиці та не паркувати автомобілі під деревами.

Київ, негода

Фото: КМДА

Також, як повідомляє Патрульна поліція Києва, у зв'язку з негодою ускладнення дорожнього руху.

  • на вулиці Вехній Вал в напрямку Набережно-Хрещатицької рух транспорту перекрито.
  • на вулиці Олени Теліги в напрямку метро "Шулявська" рух транспорту ускладнено.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, сьогодні, 28 жовтня, у столиці та регіонах України продовжує вирувати ураганний вітер з періодичним дощем. По всій країні оголосили "штормове попередження".

Київ, негода

Фото: КМДА

Окрім руйнувань у столиці зросла кількість загиблих: у Подільському та Шевченківському районах Києва відомо про двох загиблих внаслідок падіння дерев. Також відомо про сімох людей, які отримали травми й перелом. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці.

Київ, негода

Фото: КМДА

Що відомо про проблема зі світлом в Україні

Нагадаємо, що через негоду в низці населених пунктів Рівненської та Львівської областей жителі опинилися без електропостачання

У Міненерго розповіли, що без світла окрім Хмельницької залишається частина споживачів у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській, Чернігівській областях. 

Ураганний вітер з дощем залишив без електроенергії 306 тисяч споживачів у 1045 населених пунктах, найбільше відключень у Хмельницькій області. Там наразі знеструмлено 400 населених пунктів

У поліції застерігають громадян: через небезпечні метеорологічні явища в регіоні оголошено II рівень небезпеки. Слід бути обережними на дорогах, а за можливості залишатися вдома.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: