fbpx
Сьогодні
14:59 27 Жов 2023

Гуменюк не виключає, що ворожий протимінний катер підірвався в Криму на міні рф

Не можна виключити, що в Севастополі великий протимінний катер «Володимир Козицький» підірвався на російській міні.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" зазначила керівник об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, повідомляє Рубрика.

«Не можна виключати таку «прикрість» в російському виконанні, тому що нагадаю, навіть по досвіду того, як вони облаштовували мінно-вибухові загородження на лівому березі, а потім необережно підірвавши Каховську ГЕС самі ж собі ускладнили життя розкиданням великою водою тих мін, які готували для Сил оборони. Так, кара не тільки небесна, а й морська спіткає тих, хто розкидав міни в Чорному морі», – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що в окупованому Севастополі підірвався великий гідрографічний катер «Володимир Козицький» Чорноморського флоту РФ, призначений для пошуку морських мін.

Місцевий Telegram-канал "Кримський вітер" із посиланням на свідків написав:

"Завдання цього новітнього розвідувального гідрографічного протимінного корабля проєкту 23040Г "Володимир Козицький" – пошук морських мін на дні. Судячи з усього, він знайшов, що шукав", – зазначає "Кримський вітер".

За словами свідків, корабель раптово підірвався на зовнішньому рейді Севастопольської бухти, де знаходився там останні кілька днів.

Повідомляють, що з машинного відділення виднівся дим. До корабля підігнали буксир і відтягнули його в бік Стрілецької бухти.

Ситуація в окупованому Севастополі

Останніми місяцями у Севастополі та іншим містах Криму все частіше лунають вибухи.

Нагадаємо, що путін натякнув, що над Чорним морем патрулюватимуть літаки з "Кинджалами".

Своєю чергою,  у Повітряних Силах заявили, що для українських Сил оборони кардинально нічого не зміниться, попри нові погрози президента країни-агресорки володимира путіна про патрулювання МіГ-31К у Чорному морі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: