fbpx
Сьогодні
09:30 25 Жов 2023

Окупанти випустили по Херсонщині вночі 13 керованих бомб: під завалами можуть бути люди

Фото: Ілюстративне

На Херсонщині російські загарбники пізно ввечері, 25 жовтня, вдарили різними видами озброєння по регіону, внаслідок чого сталися влучання по інфраструктурі: під завалами можуть бути люди.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Як повідомив очільник області, після 22 години росіяни випустили по області 13 керованих бомб. На місці одного з прильотів триває рятувальна операція. Прокудін припускає, що під завалами, ймовірно, знаходяться люди.

Загалом протягом минулої доби та цієї ночі на Херсонщині зафіксовано 35 прильотів керованих авіабомб. Також окупанти завдали ракетного удару та атакували безпілотником Shahed.

Зі слів Прокудіна, масштаби руйнувань уточнюють.

Ситуація в Херсонській області напередодні

Нагадаємо, російські солдати регулярно обстрілюють правобережну частину Херсонської області з лівобережжя. Для атак вони використовують артилерію та авіацію.

Унаслідок постійних ударів часто гинуть мирні жителі регіону.

За минулу добу росіяни здійснили 86 обстрілів Херсонщини, випустивши майже 400 снарядів з мінометів, артилерії, "градів", танків, авіації та безпілотників. По місту Херсон випустили 6 снарядів.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, а також у територію та будівлю заводу у Бериславському районі. Через російську агресію минулої доби 4 людини отримали поранення.

Керівниця об'єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк розповіла, що на півдні російські загарбники не мають успіхів, а тому атакують мирних мешканців. Літаки рф скидають до шести авіабомб на одне село.

Раніше ми писали, що у Херсонській області дістали з-під завалів тіла двох цивільних мешканців, які загинули внаслідок російського обстрілу села Іванівка увечері 22 жовтня, прокуратура розпочала провадження.

Окрім того, в Мінреінтеграції підтвердили необхідність евакуації з 8 районів Донецької, та 23 населених пунктів Херсонської області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: