fbpx
Сьогодні
09:58 24 Жов 2023

Результати всіх порадують: Гуменюк прокоментувала вибухи у Севастополі

Фото: t.me/Crimeanwind / Brady Africk

Результати вибухів, які є частиною тактики ЗСУ щодо знищення військового російського потенціалу,  у тимчасово окупованому Севастополі півострова Крим "всіх порадують".

Про це заявила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентра Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону.

"Їм постійно щось вважається. Вони відчувають себе в Україні все глибше і глибше, розуміючи, що ми боремося за свої території, і що Крим – це Україна, і там ведуться бойові дії. Навіть тоді, коли їм здається, що там досить спокійно, і їхня ППО працює", зазначила представниця ОК "Південь".

Як зауважила Гуменюк, "поки що підсумки підбивати ще зарано", але "результати всіх порадують".

Речниця наголосила, що ситуація з боку Сил оборони України скоординована таким чином, що завдання на даному етапі – максимально знищити потенціал ворога.

"Все те, що він ще може застосувати, долучивши як додаткові сили та ресурси", – резюмувала вона.

Нагадаємо, що під ранок, 24 жовтня, у північній частині Чорного моря три українські безекіпажні катери атакували російський флот.

"24 жовтня близько 4 години за Москвою (такий самий час зараз у Києві – ред.) у північній частині Чорного моря технічними засобами спостереження виявлено три безекіпажні катери ВМС України.

По району виявлення безекіпажних катерів здійснено вогневе ураження протидиверсійними ракетно-бомбовими комплексами", зазначили у російському відомстві.

Ситуація в окупованому Севастополі

Останніми місяцями у Севастополі та іншим містах Криму все частіше лунають вибухи.

Зокрема, 20 жовтня в тимчасово окупованому Севастополі російські загарбники оголосили тривогу. Після цього у місті пролунали вибухи.

Також ввечері 18 жовтня у Севастополі оголосили тривогу після вибухів, що пролунали у районі селища Сахарна Головка.

У тимчасово захопленому Севастополі у неділю ввечері, 22 жовтня, чутно вибухи, в районі Козачої бухти видно стовп диму. У Севастополі оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, що напередодні путін натякнув, що над Чорним морем патрулюватимуть літаки з "Кинджалами".

Своєю чергою,  у Повітряних Силах заявили, що для українських Сил оборони кардинально нічого не зміниться, попри нові погрози президента країни-агресорки володимира путіна про патрулювання МіГ-31К у Чорному морі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: