fbpx
Сьогодні
13:23 04 Жов 2023

На Рівненщині сусід на очах у власниці забив до смерті кота: що відомо

Фото: З відкритих джерел

У селі Дорогобуж колишнього Гощанського району Рівненської області чоловік убив кота на очах у власниці за те, що чотирилапий пухнастик з'їв куплену ним рибу.

Про це пише Рубрика, посилаючись на поліцію Рівненщини.

Як розповідають правоохоронці, до відділку поліції надійшло повідомлення про жахливий інцидент від жительки 3-го вересня близько 18-ї години.

"Під час досудового розслідування слідчі встановили, що 51-річний чоловік, побачивши кота 29-річної сусідки, в присутності останньої вхопив тварину за шкіру та почав бити його головою об асфальт. Від отриманих травм чотирилапий загинув", зазначають у поліції.

Підозрюваний свої дії пояснив слідуючим чином: незадовго до самого інциденту кіт украв копчену скумбрію, яку чоловік купив та поклав на веранді.

Поліціянти, за фактом жорстокого поводження з твариною, яке призвело до її загибелі, повідомили зловмиснику про підозру.

На цей час досудове розслідування закінчили, а матеріали кримінального провадження за ч.1 ст. 299 КК України надіслали до суду.

Як зауважують, зловмиснику загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 2-х років.

Раніше ми також розповідали про чоловіка з Одеси, який вкрав та з'їв червоновуху черепаху.

Нагадаємо, що небайдужі кияни долучилися до прибирання території притулку для котів, у якому сталася пожежа. Фоторепортаж "Рубрики".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: