fbpx
Сьогодні
Відео 12:59 02 Жов 2023

"Бонусна броня": Фонд Притули разом з українськими компаніями куплять бронетранспорт для війська за бонуси

English version here

Благодійний Фонд Сергія Притули разом з українськими компаніями ритейл 2 жовтня запускає спільний збір на броньований транспорт для Сил Оборони. Клієнти компаній-партнерів можуть зробити  внесок, перерахувавши свої бонуси на закупівлю 6 гусеничних бронетранспортерів та 16 броньованих позашляховиків.

Про це інформує Рубрика з посиланням на Телеграм Притули.

У чому проблема?

Бойові медики наголошують на своєчасності надання пораненому домедичної допомоги, його стабілізації. Якщо людину евакуювати вчасно, є шанси врятувати життя навіть важкопораненому. І броня дає таку можливість.

Яке рішення?

Українські бізнеси та їх клієнти обʼєднуються, щоб підтримати Сили Оборони – шляхом перетворення бонусів у донати на збір "Бонусна броня". Так, клієнти восьми компаній зможуть перерахувати бонуси, накопичені за користування послугами, на придбання шести гусеничних бронетранспортерів типу FV-432  та 16 броньованих позашляховиків Snatch Land Rover, які будуть передані підрозділам Сил Оборони як медико-евакуаційний транспорт.

Як це працює?

Дати збору: 02.10–31.10.2023.

Компанії-учасники проєкту: 

  • WOG
  • АЛЛО
  • ARGO
  • Фора
  • Сільпо
  • Антошка
  • Аптека Подорожник
  • EVA 

Ключовою ідеєю збору є те, що протягом жовтня донатери перераховуватимуть не кошти, а бонусні бали, накопичені в системах наших партнерів. Будь-хто, у кого є бонуси за програмами лояльності, зможуть перетворити їх  на надійну броню для наших військових. 

Для чого потрібні броньовані медеваки? 

  • Швидка медична допомога. Цей транспорт оснащений медичним обладнанням для надання допомоги під час тактичної евакуації. 
  • Евакуація поранених. Швидка евакуація поранених з лінії фронту до стабілізаційних пунктів/медичних закладів критично важлива для збереження життя. 
  • Захист медичного персоналу і поранених. Броньована конструкція забезпечує захист від куль та снарядів, які загрожують життю поранених і медиків.
  • Мобільність у наданні допомоги. Захищеність броньовиків дозволяє надавати допомогу пораненому безпосередньо під час руху.

"На відміну від ворога, ми дбаємо про збереження життів наших людей. І там, де можна їх убезпечити, – ми це робимо. Задонатити для допомоги війську дуже просто. Ви заправляєте машину, купуєте продукти, засоби гігієни, техніку, ліки, одяг, або іграшку дитині, і паралельно — броню для Сил Оборони. Відправте свій бонус на порятунок наших!", — закликає засновник фонду, волонтер Сергій Притула. 

Як клієнту перерахувати свої бонуси на збір? 

Це можна зробити на касі магазинів (Антошка, EVA, ARGO), у додатках компаній (АЛЛО, Сільпо, Фора, WOG, EVA), боті у Viber (Аптека Подорожник). 

Інструкції можна знайти на ресурсах фонду та компаній. 

Фонд Притули закупить та організує логістику транспорту, здійснить технічну підготовку та комплектування.

Нагадаємо, 23 липня, волонтер Сергій Притула  на аукціоні продав карту з розділеною росією, яка перебувала в кабінеті начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, за 14 млн грн.

Отримані гроші спрямували на збір "Виявляємо та знищуємо" на 5 безпілотних комплексів EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР.

Притула нагадав, що раніше на аукціоні продав картину Марії Примаченко (за ці кошти придбали 125 бусів для війська).

Також волонтер продав кубок переможців Євробачення та рожеву панамку соліста гурту "Калуш" – ці кошти перетворились на комплекс БПЛА PD-2 для морпіхів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: