fbpx
Сьогодні
Відео, фото 21:23 23 Лип 2023

Притула продав на аукціоні карту Буданова з розділеною рф за 14 млн грн

Сьогодні ввечері, 23 липня, волонтер Сергій Притула  на аукціоні продав карту з розділеною росією, яка перебувала в кабінеті начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, за 14 млн грн.

Про це інформує Рубрика.

Стартова ціна за карту становила 400 тис. грн і за час аукціону, який відбувся о 19:00, зросла до 14 млн.

Отримані гроші спрямують на збір "Виявляємо та знищуємо" на 5 безпілотних комплексів EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР.

Нагадаємо, в рамках цього збору фонд Притули планує за тиждень зібрати 120 млн грн.

Зауважимо, що після того, як ставка перетнула позначку в 6 млн грн, за карту змагалися лише троє людей, які регулярно підвищували ставку. Як наслідок, найбільше запропонував учасник на ім'я Михайло.

Карту розділеної Росії в кабінеті Буданова журналісти помітили наприкінці 2022 року. На мапі чорним маркером обведені Курська і Бєлгородська області та Кубань.

Скриншот відео

Перед аукціоном Притула розповідав, що Буданов довгий час не хотів продавати карту, але погодився це зробити в рамках збору на безпілотні комплекси для розвідки.

Напередодні волонтер повідомив, що є перша ставка розміром у 400 000 грн: "Від неї і будемо відштовхуватися під час онлайн-аукціону".

Притула нагадав, що раніше на аукціоні продав картину Марії Примаченко (за ці кошти придбали 125 бусів для війська).

Також волонтер продав кубок переможців Євробачення та рожеву панамку соліста гурту "Калуш" – ці кошти перетворились на комплекс БПЛА PD-2 для морпіхів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: