fbpx
Сьогодні
Відео 09:54 29 Вер 2023

У курській області рф дрони атакували електропідстанцію, яка живила військові обʼєкти – джерела

English version here

Служба безпеки України провела успішну спецоперацію в курській області росії у ніч на 29 вересня. Тим самим влаштувавши росіянам новий "блекаут". Зокрема було атаковано електричну підстанцію, до якої були підключені важливі військові об'єкти ворога.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на джерела в СБУ.

Поки російське Міноборони звітує про начебто збиття 11 українських безпілотників у Курській області, є відео успішної атаки на електропідстанцію. Саме до неї серед інших були підключені важливі військові об'єкти ворога. На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі. Завдяки нашій черговій спецоперації окупанти починають розуміти, що блекаут – не просто іноземне слово, а реальність, яка уже стоїть у них на порозі. Якщо рф і далі буде обстрілювати наші об'єкти інфраструктури, отримає у відповідь ще більше «бавовни», – зазначили джерела в СБУ.

На відео видно, як дрони влучно відпрацювали по цілі.Варто зазначити, що це не перший "блекаут" у курській області, який влаштовували українські спецслужби.

Так, 26 вересня дрон скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію у селі Снагость. Тоді без світла залишилися сім населених пунктів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: