fbpx
Сьогодні
17:25 16 Вер 2023

Били "Іскандерами": в поліції уточнили, чим окупанти атакували Харків

Сьогодні, 16 вересня, вранці удар по Холодногірському району Харкова був нанесений ракетами "Іскандер".

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на начальника Слідчого управління ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов.

"Іскандерами по Холодногірському району — ворог атакував зранку. Пошкоджені будівлі, п'ятеро поранених та семиметрова вирва. Росіяни знову калічать цивільних. Зруйновано стіни, вибиті шибки, а на місці наші працівники вже вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу Іскандер К", — зазначив правоохоронець.

За його словами, потерпілих доправили до лікарні. Попередньо повідомлялося, що сьогоднішній удар по Харкову наносився ракетами С-300.

Варто додати, що вибухи в Харкові сьогодні пролунали близько о 11:10. Після цього в регіону та низці інших областей одразу оголосили про повітряну тривогу. Тоді ж Повітряні сили попередили й про ризик застосування балістичного озброєння ворогом.

Міський голова Ігор Терехов в ефірі телемарафону зазначив, що сьогодні були обстріли по Харкову, по промисловій зоні міста.

"Зараз там працюють співробітники ДСНС, щоб локалізувати наслідки. Загиблих немає, але є 5 поранених цивільних, які працювали на тому підприємстві. Зараз вони перебувають у лікарні", – заявив Терехов.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: